E-kirja
M. E. Kuusi

Keikalla katoaa Gibson

0
 
 

Tilhi-jengi saa ihka ensimmäisen bändikeikkansa! Emmapommi ja pojat -yhtye lähtee matkaan suurin odotuksin. Keikkapaikka on jossain huitsin nevadassa, mutta onhan huippubändienkin tehtävä uhrauksia alkutaipaleella tähtiin. Viis siitä, että Uuden Kuun juhlassa pääpaino on muulla ohjelmalla – kyllä yhdelläkin biisillä on maailmanmaineeseen noustu!

Jengiläisten into on rajaton, vaikka valmistautuminen jää aivan viime hetkiin. Hörhö-tädin ohjaaman keikkapakun suunnatessa soratielle jännitys kasvaa, ja uhkaa muuttua paniikiksi, kun pari tilheä jää kyydistä eivätkä kaikki tarvittavat soittokamatkaan ole enää kasassa. Kaiken lisäksi Emma, yhtyeen ainoa tyttö, joutuu romantiikan ristituleen, kun bändikaverit yllättäen alkavat osoittaa muutakin kuin ystävyyden elkeitä.

Keikalla katoaa Gibson on jatkoa kuuden taitavan nuortenkirjailijan yhdessä tekemälle Haudasta nousee hemmo -kirjalle. Ainutlaatuisen kirjoittajakuusikon muodostavat Hannu Hirvonen, Tuula Kallioniemi, Raili Mikkanen, Katariina Romppainen, Aira Savisaari ja Katri Tapola. He kaikki ovat suosittuja lasten- ja nuortenkirjailijoita, joille on myönnetty lukuisia alan palkintoja.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus
Kirjailija: M. E. Kuusi
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 203
ISBN: 9789510386972