E-kirja
Minna Passi ja Susanna Reinboth

Keisari Aarnio

5
Keskiarvo: 5 (4 ääntä)
 
 

Miten poliisijohtajan huumebisneksestä tuli totta?

Keisari Aarnio johdattaa lukijat Suomen vakavimman huume- ja virkarikosoikeudenkäynnin kulisseihin.

Jari Aarnio valittiin nuorena vuoden poliisiksi, ja hän nousi nopeasti päälliköksi Helsingin huumepoliisiin. Hänen johdollaan huumepoliisi alkoi tehdä näyttäviä takavarikkoja ja Aarnion maine karttui, kun hänen pihalleen heitettiin pommi, jonka sytytyslangan hän onnistui viime hetkellä katkaisemaan puutarhasaksilla.

Nyt Jari Aarnio istuu vankilassa pitkää tuomiota. Kuinka sankaripoliisia alettiin epäillä alamaailman johtajaksi ja huumeiden salakuljettajaksi?

Minna Passi ja Susanna Reinboth, Helsingin Sanomien palkitut rikos- ja oikeustoimittajat, kävivät kirjaa varten läpi kymmenitätuhansia sivuja asiakirjoja ja haastattelivat yli sataa ihmistä.

He kertovat uskomattoman, mutta toden tarinan siitä, kuinka poliisista tuli rikollinen. Ja kuinka hän onnistui manipuloimaan esimiehiään, poliisikollegojaan, rikollisia ja myös toimittajia.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat
Kirjailijat: Minna Passi ja Susanna Reinboth
Kustantaja: HS Kirjat
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 360
ISBN: 9789525557879