E-kirja
Conn Iggulden

Keisari I - Rooman portit

3.64706
Keskiarvo: 3.6 (34 ääntä)
 
 

Gaius Julius Cesarin elämästä kertovan menestyssarjan avaus

Gaiuksen ja hänen ystävänsä Marcuksen huoleton lapsuus maatilalla päättyy, kun Roomasta saapuu entinen gladiaattori Renius koulimaan heistä pelottomia sotilaita.

Spartalainen kuri ja raa'at harjoitukset tulevat äkkiä tarpeeseen, kun Roomassa syttyy orjakapina, joka koituu Gaiuksen isän kohtaloksi. Gaius saa suvun päämiehen oikeudet ja velvollisuudet harteilleen hyvin varhain. Gaiuksen mahtava Marius-eno ottaa hänet siipiensä suojaan, ja nuorukainen pääsee aitiopaikalta seuraamaan Rooman imperiumin loistoa, rappiota ja verisiä valtajuonitteluja.

Conn Iggulden (s. 1971) on suosittu historiallisia romaaneja kirjoittava brittikirjailija, jonka Keisari-sarja on noussut valtaisaan suosioon maailmalla.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Keisari-sarja:
Keisari I - Rooman portit
Keisari II - kuninkaiden kuolema
Keisari III - miekkojen kenttä
Keisari IV - Sodan jumalat
Keisari V - Jumalten veri
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Kaunoa ja Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Conn Iggulden
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 428
ISBN: 9789511251057

Arvostelut

Algoth Niska 30.04.2017
4

Kun luin tämän Keisari -sarjan ensimmäisen kirjan oli pakko lukea myös muut 4 kirjaa. Mukavaa ajanvietettä historiallisessa seurassa. Kannattaa lukea! (Myös muut sarjan kirjat)


Slaine 15.02.2014
5

Loistava ja mukaansa tempaava teos joka yhdistelee taitavasti faktaa ja fiktiota nuoren Julius Cesarin nuoruudesta.


Tracer Tom 03.07.2013
4

Erittäin mielenkiintoinen ja usein kirjallisuudessa kuvattu historiallinen ajanjakso, eikä Igguldenin Emperor-sarja ole lainkaan huonoimmasta päästä. Hyvin kirjoitettua ja viihdyttävää lukemista joistain puutteista huolimatta.


Kheops1 31.03.2013
2

Luin ensin Tsingis khaanista kertovan sarjan pariin kertaan, sen jälkeen tämä keisari sarja ei vastannut odotuksia, selvää kehitystä tästä Tsingis sarjaan.


mk1 02.08.2012
4

Hyvää kesälukemista. Sujuvaa tekstiä. Niin kuin monissa historiallisissa romaaneissa, tässäkin henkilöt ovat tietyllä tavalla epäuskottavia: reagoivat eri tilanteissa kuin modernit ihmiset, eivät vaikuta roomanaikalaisilta. Sama vinouma näkyy mm. Sinuhe, egyptiläisessä.