E-kirja
Conn Iggulden

Keisari III - miekkojen kenttä

4.1875
Keskiarvo: 4.2 (16 ääntä)
 
 

Rooman imperiumin loistoa ja rappiota, verta vahvempaa ystävyyttä, valtajuonitteluja ja vauhdikkaita taisteluja. Gaius Julius Caesarin elämästä kertova huikea seikkailu jatkuu maailmanmenestykseksi nousseen sarjan kolmannessa osassa.

Espanjassa palvellut Julius Caesar palaa joukkoineen Roomaan keskelle konsulinvaalien juonittelua. Kansa näyttää rakastavan Caesaria,suhde bordellia emännöivän Servilian kanssa kukoistaa ja Julia-tytär on kasvanut teini-ikään. Mutta mikään ei tuo tyynnytystä vaimonsa ja enonsa julmasti menettäneelle taistelijalle. Menneisyyden haamut ajavat Caesarin sotaretkelle Galliaan, jossa kymmenennen legioonan taistelukone kehittyy huippuunsa. Vaikka Caesar tuntee jokaisen miehensä nimeltä,joku heistä on murhakäskyä odottava petturi.

Keisari-sarja:
Keisari I - Rooman portit
Keisari II - kuninkaiden kuolema
Keisari III - miekkojen kenttä
Keisari IV - Sodan jumalat
Keisari V - Jumalten veri
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Kaunoa ja Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Conn Iggulden
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 558
ISBN: 9789511251071

Arvostelut

Algoth Niska 07.09.2017
5

Olen lukenut kaikki Keisari sarjan kirjat. Kerronta on vauhdikasta ensimmäisestä viimeiseen kirjaan. Pidin ehdottomasti tästä ja muista sarjan kirjoista. Aloitin Keisari sarjan ensimmäisestä kirjasta ja niinhän siinä kävi, että piti sitten ostaa kaikki muutkin kirjat. Kannattaa lukea!