E-kirja
Stephenie Meyer

Kemisti

0
 
 

Tiukkatahtinen, huikaisevan koukuttava trilleri

Työnantajaansa pakeneva ex-agentti joutuu henkensä pelastaakseen ottamaan vastaan vielä yhden tehtävän.

Vain harva tiesi naisen supersalaisesta tehtävästä Yhdysvaltain hallituksen palveluksessa. Varoittamatta hän saa tappajat peräänsä, kun hänen työnsä halutaan pyyhkiä olemattomiin.

Mutta nainen pääsee pakenemaan, eikä sen jälkeen pysy pitkään samassa paikassa tai käytä samaa nimeä. Hänen ainoa luotettunsa on surmattu, joten hän pitää nyt yksin hallussaan tietoa, joka on hallitukselle uhka.

Mutta sitten vainoajat ottavat häneen yhteyttä. Nainen saa pitää henkensä, jos suostuu vielä yhteen, entistä kammottavampaan tehtävään.

Stephenie Meyer (s. 1973), huippusuosittu menestyskirjailija esittelee nyt uuden kiehtovan sankarittaren. Pelottoman kemistin, joka joutuu hyödyntämään ammattitaitoaan ennennäkemättömin tavoin.

"Sivut kääntyvät kuin itsestään." - The Washington Post

"Meyer osaa kertoa, todella osaa. Hän osaa paitsi luoda kiinnostavan päähenkilön, myös kirjoittaa juonen joka kiinnostaa aivan viimeisille sivuille saakka." - Lukutoukan kulttuuriblogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Stephenie Meyer
Suomentaja: Ilkka Rekiaro
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 451
ISBN: 9789511309987