E-kirja
Timo Parvela ja Bjørn Sortland

Kepler62 Kirja viisi: Virus

0
 
 

Salaisuudet alkavat paljastua... Suositun Kepler62-avaruusseikkailun viidennessä osassa uusi kotiplaneetta tarjoaa lapsille joukon yllätyksiä.

Myös Antti LJ Pääkkösen lukemana äänikirjana

Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa. Siksi Hallitus on lähettänyt joukon lapsia kauas avaruuteen tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista.

Lapset kartoittavat uuden kotiplaneettansa, Kepler62e:n elinoloja. Elämä tuntuu välillä jopa samanlaiselta kuin Maassa, mutta samalla mikään ei ole niin kuin ennen. Tiuhaan vaihtuvat vuodenajat yllättävät: värikäs syksy on ohi yhdessä päivässä ja tilalla on hyytävä kylmyys ja lumimassat.

Luonnonoloja vastaan kamppailevat lapset joutuvat silmäkkäin myös yhä isompien epäilysten kanssa. Joku heistä tietää asioista enemmän kuin muut. Kun Ari ja Marie löytävät oudon luotaimen ja sen lähettämän salaperäisen viestin, heidän on vihdoin aika päättää seisovatko he samassa vai eri leirissä. 

Timo Parvela (s. 1964) ja norjalainen Bjørn Sortland (s. 1968) ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan kirjasarjan, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta. Samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa ilmestyvä sarja löysi heti alakouluikäisten lukijoiden suosion.

"Tarina etenee taas salamavauhtia. Heikommatkin lukijat pysyvät näissä käänteissä mukana, sen verran jännittävästi tarina Pasi Pitkäsen hienon kuvituksen saattelemana etenee." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Kepler62-sarja:
Kirja yksi: Kutsu
Kirja kaksi: Lähtölaskenta
Kirja kolme: Matka
Kirja neljä: Pioneerit
Kirja viisi: Virus
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Scifi, fantasia ja Lastenkirjat
Kirjailijat: Timo Parvela ja Bjørn Sortland
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 94
ISBN: 9789510429099