E-kirja
Jojo Moyes

Kerro minulle jotain hyvää

4.133335
Keskiarvo: 4.1 (30 ääntä)
 
 

Unohtumattoman kaunis rakkaustarina

Louisa Clarken elämä englantilaisessa pikkukaupungissa on läpeensä turvallista ja tuttua. Kun hän aloittaa olosuhteiden pakosta ja vailla aiempaa kokemusta onnettomuudessa halvaantuneen Willin henkilökohtaisena avustajana, hän joutuu kyseenalaistamaan koko entisen elämänsä.

Willin elämä on onnettomuuden jälkeen ollut harmaata – tai pikemminkin mustaa. Ennen hän eli kuin viimeistä päivää, ja nyt hän istuu katkeroituneena pyörätuolissa. Loulla ja Willillä ei ensin näytä olevan mitään yhteistä: Will haluaisi elää elämäänsä tyystin eri tavalla mutta ei voi, Lou taas voisi puolestaan tehdä mitä vain mutta ei uskalla levittää siipiään.

Will on katkera, ylimielinen ja oikukas, mutta Lou ei suostu kohtelemaan häntä silkkihansikkain, vaan ottaa tehtäväkseen palauttaa värit ja ilon Willin maailmaan. Kun he vihdoin todella näkevät toisensa ja ymmärtävät mitä eläminen oikeastaan on, on aika tehdä suuria valintoja.

Jojo Moyesin (s. 1969) sydäntäsärkevä ja epätavallinen rakkaustarina uppoaa suoraan lukijan sydämeen taidolla, tunteella ja aitoudellaan. Sitä lukiessa ei säästy naurulta ja kyyneleiltä. Tarina on nähty myös valkokankaalla.

”Aseistariisuvan liikuttava rakkaustarina – kaunis, epätavallinen ja lumoava romaani.” - Publishers Weekly

"Moyes kuitenkin teki juuri sen, mitä kirjan takakansi lupaa: hän riisui minut aseista jo ensimmäisen kolmenkymmenen sivun aikana, ja siitä eteenpäin en voinut muuta kuin ahmia kirjan parissa illassa välillä silmiäni kuivaillen." - P.S. Rakastan kirjoja -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Jojo Moyesin menestysromaaneja:
Ole niin kiltti, älä rakasta häntä (2014)
Kerro minulle jotain hyvää (2015)
Jos olisit tässä (2016), jatkoa Kerro minulle jotain hyvää tarinalle
Parillisia ja parittomia (2017)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Jojo Moyes
Suomentaja: Heli Naski
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 362
ISBN: 9789512099450

Arvostelut

maija111 18.10.2017
5

Niin koskettava kirja! Tykkäsin todella!


Tuispe 21.09.2017
4

Vangitsevaa luettavaa ja tunnustan: sai kuivailla kyyneliäkin. Pakko jatkaa heti jatko-osalla.


Heinh 24.04.2017
5

Eihän tämä kirja antanut edes nukkua. Elokuvan jätän suosiolla väliin - se ei voi olla parempi kuin kirja ja tätä lukukokemusta en halua pilata katsomalla elokuvaa.


Kirjatonttu55 12.01.2017
4

Mukaansatempaava ja viihdyttävä, henkilöt olivat kiinnostavia. Pidin.


marjanyman07628 28.01.2016
5

Koskettava, paikoin humoristinenkin. Tavallaan eräänlainen selvitymistarina myös. Ja tietysti,myös rakkaustarina. Onneksi ilman liirumlaarum mössöä kuitenkin. Suosittelen.


emmipe150 31.12.2015
5

Äärimmäisen koskettava ja ajatuksia herättävä kirja.


maikkiketola768 21.08.2016
3

Tämä kirja on sijoitettu chick lit-osastoon, mutta kirjan aihe on rankka ja loppuratkaisu mietityttää. Kirjailijan ote aiheesen on kevyt ja lukijalle helppolukuinen. Joiltakin ystäviltäni kirja sai kyynelvirrat tulvimaan, mutta ehkä vanhan rähmäkäpäläkonkarin kokemus auttoi ja asenne oli hieman kyyninen. Kysymyksiä tietenkin herätti aiheen tarkoitushakuisuus ja tapa kerätä lukijoita. - Eutanasia ja vammaiset mielellään rumentamasta maisemaa. En sulata tätä asennetta.


Orppi 18.03.2015
5

Olipa mielenkiintoisen riipaisevan kaunis lukukokemus, joka antoi uutta näkökulmaa vaikeaan aiheeseen eli eutanasiaan / avustettuun itsemurhaan.