E-kirja
Matti Uurinmäki

Kilimanjaron sankari

0
 
 

Julkaistu vain e-kirjana. Seikkailuja maailmalla -sarjan nro 4.

Taavi lähtee vaarinsa tueksi vaativalle vuorivaellukselle, jossa tavoitteena on nousta Tansaniassa sijaitsevalle Afrikan korkeimmalle vuorelle Kilimanjarolle. Sen korkein huippu Uhuru Peak - "Vapauden huippu" - kohoaa lähes 6000 metriin. Kun vaelluksella liikutaan Alppejakin korkeammalla happiköyhässä ilmassa, on suuri riski saada hengenvaarallinen vuoristotauti.

Vaelluksella Taavi päätyy auttamaan ahdinkoon joutunutta afrikanpuhvelin vasikkaa, mutta joutuu samalla silmätysten tämän emon kanssa. Puhvelia pidetään Afrikan vaarallisimpiin kuuluvana eläimenä. Kilimanjaron huipulla tapahtuu onnettomuus ja retkitoveri joutuu hengenvaaraan. Taavin neuvokkuus ja rohkeus pelastavat hänet.

Kirjan kuvaamat tapahtumapaikat ovat todellisia. Vaelluskuvauksen taustalla on kirjoittajan omakohtainen kokemus. Kirjassa on runsas värivalokuvakuvitus. Seikkailukertomuksen ohessa kirja tarjoaa perustietoa Kilimanjarolla vaeltamisesta.

Kustantaja Naruska Saivo Oy - mm. kirjan sisällysluettelo
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus, Nuortenkirjat / Dekkarit, jännitys, Nuortenkirjat / Nuorten tietokirjat, Tietokirjat / Luonto, puutarha, eläimet ja Tietokirjat / Matkailu
Kirjailija: Matti Uurinmäki
Kustantaja: Naruska Saivo Oy
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 62
ISBN: 9789526802985