E-kirja
Kari Ojala

Kirjoittajan ansaintalogiikka - Miten saan tekstini julki ja kuinka elän kirjoittamisella

0
 
 

Miljoona suomalaista kirjoittaa huvikseen, kymmenet tuhannet ammatikseen.

Miten harrastus muuttuu ammatiksi tai sivutyöksi? Kuinka tekstit saa julki, millaiset kirjoitukset käyvät kaupaksi? Miten ja minne lehtijuttuja, kirjaideoita tai käsikirjoituksia kannattaa tarjota? Mitä teksteistä maksetaan? Kuinka julkaista kirja silloin, kun tärkeämpää on kirjan aikaansaaminen kuin rahantulo? Mistä saa lisäoppia kirjoittamisen saloihin?

Entä millaista on lehtimiehen elämä? Kuinka vapaa toimittaja hankkii toimeentulonsa? Miten kaunokirjailija rakentaa romaaninsa, mistä tietokirjailija kokoaa tietonsa? Millä tavalla kirjoittamisen ja muun ammatin voi yhdistää?

Kuinka freelance-toimittaja tai kirjailija järjestää työolonsa? Millainen on kotitoimisto, kannattaako muodostaa yhtiö, mistä saa eläkkeen ja työttömyysturvan? Onko vaikeaa perustaa oma kustantamo? Mitkä ovat kirjan tuottamisen vaiheet, ja kuinka markkinoida kirjaa? Pystyykö ulkomaille myymään valmista teosta tai käännösoikeuksia?

Kirjoittajan ansaintalogiikka on hengästyttävä tietopaketti kirjoittamisen mahdollisuuksista – yhtä hyvin harrastajalle, ammattilaiselle kuin sellaiseksi aikovalle.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide ja Oppikirjat / Aikuisopiskelu
Kirjailija: Kari Ojala
Kustantaja: Klaava Media
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 233
ISBN: 9789525901597