E-kirja
Richard L. Brandt

KLIK - JEFF BEZOS ja Amazon.comin tarina

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Amazon on maailman suurin verkkokauppa. Sen liiketoimintamalli on petollisen yksinkertainen: tehdä asioimisesta niin helppoa ja kätevää, etteivät asiakkaat ajattele kahdesti. Menestyksen taustalla on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Bezos, jonka omalaatuiset luonteenpiirteet ja kiistelty liiketoimintastrategia ovat nostaneet Amazonin online-vähittäiskaupan huipulle. Klik pohtii huolellisen tutkimuksen ja lukuisten Amazonin kilpailijoiden, työntekijöiden ja tarkkailijoiden haastattelujen kautta, kuinka yritys on voinut menestyä vuodesta toiseen ja mikä tekee Bezosista Bezosin.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yritykset, talous
Kirjailija: Richard L. Brandt
Kustantaja: Alma Talent
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 214
ISBN: 9789521418761

Arvostelut

Reino Lantto 23.03.2014
3

Amazonia myötävirtaan
Maailman suurin verkkokauppa Amazon ja sen perustaja Jeff Bezos pysyvät aina julkisuudessa uusien tempaustensa ansiosta. Amazonin nousu on ollut hämmästyttävän nopeaa, ja Bezosista on tullut samanlainen digitalouden kulttihahmo kuin Steve Jobsista. Richard Brandtin kirja kertoo Bezosin ja Amazonin tarinan vuoteen 2011 asti. Kirja muistuttaa monella tapaa Steve Jobsin suosittua elämäkertakirjaa, joka sekin oli pitkälti myötäkarvaan kirjoitettu sankarikuvaus.
Kirja kertoo kuitenkin enemmän Jeff Bezosista kuin Amazonin kehityksestä yrityksenä. Sujuvaa ja viihdyttävää ja tietysti myös hyvin myyvää talousjournalismia.
Lue koko arvostelu www.digitext.fi/amazonia-myotavirtaan/