E-kirja
Frederick Forsyth

Kobra

3.727275
Keskiarvo: 3.7 (11 ääntä)
 
 

Salainen operaatio julistaa sodan kokaiiniteollisuudelle

Valkoisessa talossa pidettävässä salaisessa kokouksessa maailmanlaajuinen kokaiiniteollisuus julistetaan tuhottavaksi. Operaation johtoon valitaan CIA:n erikoisoperaatioiden entinen päällikkö Paul Devereaux, lempinimeltään Kobra.

Oikeaksi kädekseen hän haluaa ainoan miehen, joka on koskaan onnistunut harhauttamaan häntä: Kostaja-trillerin sankarin Cal Dexterin. Miehet saavat korkeimmalta mahdolliselta taholta valtuudet käyttää kaikkia tarpeellisiksi havaitsemiaan keinoja salaisessa operaatiossaan. Kobran nerokkaat suunnitelmat avaavat kasvottoman taistelun maalla, merellä ja ilmassa. Mutta voiko tällä sodalla olla voittajia?

Frederick Forsyth (s. 1938) opiskeli Espanjassa Granadan yliopistossa ja liittyi jo 19-vuotiaana Royal Air Forceen. Lentäjänuransa jälkeen hän työskenteli toimittajana mm. BBC:ssä. Hän oli kirjeenvaihtajana Biafran sodassa ja kirjoitti kokemuksistaan kirjan. Esikoisjännäri Shakaali ilmestyi vuonna 1971 ja on nykyään toimintaviihteen klassikko. Forsythelta on suomennettu jo yli 15 menestysteosta.

"Forsyth on kirjoittanut kunnianhimoisimman kirjan vuosiin." - Good Book Guide

"Tämä jymymenestys yhdeltä maailman terävimmältä kirjailijalta on kaikkea mitä modernin trillerin kuulukin ja paljon enemmän!" - Bury Free Press

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Frederick Forsyth
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 365
ISBN: 9789511250401