E-kirja
Håkan Nesser

Kokonaan toinen juttu

3.88889
Keskiarvo: 3.9 (9 ääntä)
 
 

Suosittu Barbarotti-sarja jatkuu! Umpikiero vyyhti kaipaa ratkaisijaa

Rikoskonstaapeli Gunnar Barbarotti joutuu keskeyttämään lomansa Visbyn lähellä, saatuaan nimettömän, murhasta varoittavan kirjeen. Murha toteutuu ja Barbarotti joutuu tutkimusten johtoon. Murhia tulee lisää ja niin myös nimettömiä kirjeitä.

Poliisi pääsee nopeasti pitkälle. Kuusi kolmekymppistä ruotsalaista on viettänyt lomaansa Bretagnessa 2000-luvun alussa. Kaksi pariskuntaa ja kaksi sinkkumiestä. Lomasta on jäänyt muistoksi muutamia valokuvia, akvarellimaalaus ja anonyymi päiväkirja, jossa seurueen seikkailuja kuvataan. Viisi vuotta myöhemmin joku murhaa heitä yksi kerrallaan.

Poikkeuksellinen tapaus saa laajaa huomiota mediassa ja monissa liemissä keitetty Barbarotti joutuu vakavasti miettimään uravalintansa järkevyyttä. Myös naisrintamalla hänellä on kutkuttavien ratkaisujen aika.

Håkan Nesser (s. 1950) on yksi pohjoismaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä. Suomessa hänet tunnetaan parhaiten Van Veeteren - ja Barbarotti-sarjoistaan.

"Dekkareiden ystäville oikein mieluisa makupala pimeneviin iltoihin." - Kirjavinkit

"Kokonaan toinen juttu lunasti odotukset, se oli sujuva ja rikos oli riittävän monimutkainen säilyttääkseen mielenkiintoni. Barbarotti päähenkilönä taas oli vallan mainio." - Nenä kirjassa

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Barbarotti-sarja:
Sukujuhlat
Kokonaan toinen juttu
Herra Roosin tarina
Yksinäiset
Pikku-Burman teurastajatar
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Håkan Nesser
Suomentaja: Saara Villa
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 435
ISBN: 9789513167486

Arvostelut

zircustuomainen885 10.04.2017
4

Hienosti koottu tarina, Nesserin kirjoja - kuten tätäkään - ei meinaa raatsia käsistään laskea ennen viimeistä sivua, joka tulee aina liian varhain.