E-kirja
Håkan Nesser

Kokonaan toinen juttu

3.875
Keskiarvo: 3.9 (8 ääntä)
 
 

Suosittu Barbarotti-sarja jatkuu!

Kuusi kolmekymppistä ruotsalaista viettää lomaansa Bretagnessa 2000-luvun alussa. Kaksi pariskuntaa ja kaksi sinkkumiestä syövät hyvin, istuskelevat rantatalojen terasseilla, juovat viiniä ja flirttailevat keskenään.

Lomasta jää muistoksi muutamia valokuvia, akvarellimaalaus ja anonyymi päiväkirja, jossa seurueen seikkailuja kuvataan.

Viisi vuotta myöhemmin joku alkaa murhata heitä yksi kerrallaan, mutta sitä ennen rikoskonstaapeli Gunnar Barbarotti joutuu keskeyttämään lomansa Visbyn lähellä, kun hänelle tulee nimetön murhasta varoittava kirje. Poikkeuksellinen tapaus saa laajaa huomiota mediassa, ja Barbarotti joutuu vakavasti miettimään uravalintansa järkevyyttä. Myös naisrintamalla hänellä on kutkuttavien ratkaisujen aika.

Håkan Nesser (s. 1950) on yksi pohjoismaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä. Suomessa hänet tunnetaan parhaiten Van Veeteren - ja Barbarotti-sarjoistaan.

Barbarotti-sarja:
Sukujuhlat
Kokonaan toinen juttu
Herra Roosin tarina
Yksinäiset
Pikku-Burman teurastajatar/a>

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Håkan Nesser
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 435
ISBN: 9789513167486

Arvostelut

zircustuomainen885 10.04.2017
4

Hienosti koottu tarina, Nesserin kirjoja - kuten tätäkään - ei meinaa raatsia käsistään laskea ennen viimeistä sivua, joka tulee aina liian varhain.