E-kirja
Kati Hiekkapelto

Kolibri

3.333335
Keskiarvo: 3.3 (9 ääntä)
 
 

Rikoskirjallisuuden uusi kotimainen tähti on syttynyt!

Murha lenkkipolulla. Uhri: nuori nainen, taskussa atsteekkijumalaa esittävä riipus. Murha-ase: haulikko. Toinen murha: sama ympäristö, sama tekotapa, samanlainen koru. Millä perusteella murhaaja valikoi uhrinsa? Liittyvätkö korut salaiseen kulttiin? Kuka kuolee seuraavana?

Lapsena Jugoslavian hajoamissotaa Suomeen paennut Anna Fekete on juuri aloittanut rikostutkijana pohjoissuomalaisessa kaupungissa, kun hän joutuu keskelle kuohuttavaa murhatutkintaa. Tilannetta ei helpota, että hänen työparinsa Esko laukoo avoimesti rasistisia mielipiteitään.

Päänvaivaa tuottaa myös kurdityttö Dijar, joka on ottanut yhteyttä poliisiin kunniaväkivallan pelossa, mutta pyörtänyt kuulusteluissa puheensa. Jos Anna nyt kääntäisi selkänsä ja Dijarille sattuisi jotakin, hän ei ikinä antaisi itselleen anteeksi.

Kati Hiekkapelto (s. 1970) on suomalainen jännityskirjailija. Kolibri on hänen esikoisdekkarinsa, mukaansatempaava rikostutkija Anna Feketestä kertovan sarjan avaus.

"Juoni on Kolibrin vahvuuksia, ja Hiekkapelto on onnistunut välttämään dekkareitten vakio-ongelman eli keskikohdan pitkäveteisyyden." - Kirsin kirjanurkka

"Leena Lehtolaisen Maria Kallio -dekkarit ovat saaneet kilpailijan! --- janoan tätä lisää!" - Kirjavinkit

"Dekkarien ystävälle Kolibri on aivan must." - Kirsin Book Club

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Anna Fekete -sarja:
Kolibri
Suojattomat
Tumma
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Kati Hiekkapelto
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 338
ISBN: 9789511271635

Arvostelut

Mapu75 14.05.2016
0

Erittäin positiivinen yllätys. Pitääpä jatkaa tämän kirjailijan parissa myöhemminkin.


Miljoona79 27.04.2015
4

Fekete Anna vaikutti oikein kiinnostavalta persoonalta. Myös tarina oli kiinnostava sekä hienoja havaintoja suomalaisuudesta.


Mari-muori 27.06.2013
5

Jos pitää Seppo Jokisen Komisario Koskisesta, kannattaa luultavasti lukea myös tämä. Tervetullut lisä suomalaisiin dekkarikirjailijoihin - jään odottamaan malttamattomana seuraavaa Fekete Annaa.