Cilla Börjlind, Rolf Börjlind - Kolmas ääni, e-kirja
 
 
Etu voimassa 1.1. asti
4,90€
8,90€
E-kirja
Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind

Kolmas ääni

3
Keskiarvo: 3 (4 ääntä)
 
 

Beck-käsikirjoittajien hyytävä dekkarisarja jatkuu

Marseille. Retkeilyalueelle on haudattu paloiteltu ruumis. Nainen on aiemmin ollut töissä sirkuksessa veitsenheittäjän apurina. Hänen epäinhimillinen kuolemansa järkyttää erästä ex-poliisi Tom Stiltonin ystävää. Parivaljakko matkustaa Ranskaan selvittämään murhan taustoja.

Tukholma. Tullin virkamies löytyy hirttäytyneenä kotonaan. Poliisi näkee kädenkäänteessä, että kyseessä on lavastettu itsemurha, ja yhdistää surmatyön tullin takavarikoimaan huume-erään.

Olivia Rönning osallistuu virkamiehen murhatutkimuksiin, mutta luonteelleen uskollisena hän hylkää tutkimuksen päälinjan ja ryhtyy seuraamaan muita johtolankoja. Murhamotiivi tutustuttaa hänet piireihin, jotka tienaavat suuria summia imemällä kuiviin ruotsalaista hyvinvointivaltiota. Kun Tom ja Olivia oivaltavat, että murhilla on jotain tekemistä keskenään, he yhdistävät voimansa.

Cilla ja Rolf Börjlind on ruotsalainen kirjoittajapariskunta, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Beck­-elokuvien käsikirjoittajina. Olivia Rönning ja Tom Stilton -dekkarisarjan pohjalta on kuvattu myös tv-sarja, joka tullaan näkemään Ylen kanavilla syksyllä 2016.

"Cilla ja Rolf Börjlind ovat tehneet laadukasta työtä näiden dekkareidensa kanssa. --- Vaikuttavaa jännitystarinakerrontaa." - Kirjasähkökäyrä

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Olivia Rönning ja Tom Stilton -dekkarit:
Nousuvesi
Kolmas ääni
Musta aamunkoitto
Uinu paju pienoinen
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailijat: Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: Schildts & Söderströms
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 361
ISBN: 9789515235022

Arvostelut

Luri57 25.02.2017
1

Hyytävä dekkarisarja. No ei ainakaan minun mielestäni. Kerronta oli todella naiivia. Poikien seikkailukirjoista ei helposti löydy näin ennalta-arvattavaa juoniviritelmää.

Vaikuttavaa jännitystarinakerrontaa, kertoo kriitikon kritiikitön arvostelu. Voiko joku kriitikko vilpittömästi kehua tällaista tekelettä? Itselleni tuli lukemisesta paha mieli. Lainakirjan olisin jättänyt kesken, mutta itse maksettu on pakko kahlata läpi.

Ja kirjailijoita oli vieläpä kaksi, eikä kumpikaan osapuoli muokannut toisen tekstiä? Mene ja tiedä.

Oma rimani oli toki korkealla, sillä edellinen lukemani kirjasarja oli Pierre Lemaitren huikean hieno "trilogia", jota voi kevein mielin suositella jopa hyville ystäville.


Kirjatonttu55 18.12.2016
5

Nousuveden jälkeen odotin kiinnostuneena "seuraavaa osaa" . Mielestäni oli hyvä, päähenkilöiden taustoja avattiin ja kiemuroita riitti.