Alexandre Dumas - Kolme muskettisoturia, e-kirja
 
E-kirja
Alexandre Dumas

Kolme muskettisoturia

4.130435
Keskiarvo: 4.1 (23 ääntä)
 
 

Atos, Portos, Aramis ja d'Artagan. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.

Huima seikkailukertomus kolmesta mestarillisesta muskettisoturista, jotka lyöttäytyvät yhteen soturi D'Artagnanin kanssa tehdäkseen tyhjäksi kardinaali Richelieun katalat suunnitelmat.

Sukupolvi toisensa jälkeen hurmannut historiallinen seikkailu Ludvig XIII:n Ranskasta on käännetty lähes kaikille sivistyskielille ja filmatisoitu yli kolmeenkymmeneen kertaan.

Alexandre Dumas (1802-1870) oli suosittu ranskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut seikkailuja tulvillaan olevia tarinoita ja historiallisia kronikoita. Hänen kuuluisimmat teoksensa ovat Kolme muskettisoturia ja Monte-Criston kreivi, joista on tehty lukuisia elokuvasovituksia ja tv-sarjoja.

"Suosittelen Kolmea muskettisoturia jokaiselle. Tämä on ehdottomasti niitä kirjoja, joita ei kerran avattuaan tahtoisi laskea käsistä ennen loppua, eikä ehkä edes silloin. - Suvituulin kirjablogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muista myös:
Monte-Criston kreivi
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Ilmaiset klassikot
Kirjailija: Alexandre Dumas
Suomentaja: P. J. Hannikainen
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 533

Arvostelut

UrpoN 19.12.2012
0

Hyvä klassikko


Skitta 01.09.2012
4

Tämähän oli ihan luettava.