E-kirja
Marie Kondo

KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika

3.86154
Keskiarvo: 3.9 (65 ääntä)
 
 

Maailmanmenestys! Luo kotiisi kestävä järjestys

Oletko koskaan siivonnut paikkoja vimmatusti ja huomannut, että kotisi tai työtilasi on pian taas aivan sekaisin? Raivaa nyt uskomattoman tehokkalla KonMari-menetelmällä turhat tavarat pois ja luo kotiisi kestävä järjestys.

Japanilainen Marie Kondo auttaa järjestämään paikat kerralla kuntoon. Turhasta roinasta eroon pääseminen vapauttaa energiaa muuhun, kuin tavaroista huolehtimiseen. Ja samalla kun siivoat, tulet järjestäneeksi asiasi ja menneisyytesi. Kun järjestys on kerran saatu aikaan, kaaosta ei synny enää koskaan.

Marie Kondo on japanilainen siivousguru ja todellinen kodin järjestyksen asiantuntija. Kondo johtaa Tokiossa huippumenestyvää ammattijärjestämisen yritystä. Huippumenestynyt KonMari-opas on julkaistu jo yli 35 maassa, ja Suomessakin sitä on myyty jo lähes 60 000 kappaletta.

"Kirja on niin innostava --- Kirjassa on paljon vinkkejä, jotka ovat ihan päinvastaisia kuin mihin olemme tottuneet, ja olen varma että jokainen saa tätä kirjaa lukiessaan ainakin muutaman ahaa-elämyksen." - Eeva Kolu / Kaikki mitä rakastin -blogi

"Kirja on erittäin motivoiva ja se antaa loistavia vinkkejä tavaravuorien taltuttamiselle, tämä kannattaa jokaisen romun raivaajan ehdottomasti lukea!" - Oma koti Valkoinen -blogi

"Kevään tärkein kirja." - Stella Harasek / Notes on a life -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

KonMari-kirjat:
KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika
KonMari - Iloa säkenöivä järjestys
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Marie Kondo
Suomentaja: Päivi Rekiaro
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 121
ISBN: 978-952-279-255-6

Arvostelut

Me Myself and I 20.09.2017
5

Kyllä vaan vihdoin se sattui tielleni oikeasti ja aika tuntui olevan kypsä siihen. Luin kirjan nopeasti läpi ja aloitin projektin. Monta päivää, monta kierrätykseen mennyttä ja monta roskiin mennyttä säkillistä myöhemmin olen edelleen vaikuttunut ja todella tyytyväinen tämän kirjan ostoon.


Getsina 23.12.2016
4

Kirja on mainio sykäys tavaran vähentämiseen. Lukukokemuksena kirja on yksipuolinen ja kieleltään vähän tökkivä, mutta "Marituksen" pääpointti onkin muualla. Tämä kirja on hyvä väline muutokseen.


Maijushka 25.10.2016
0

Tämä kirja vei mennessään. Elämän ja kodin siivous alkoi. Ihan kuin olisi saanut energiaa yhtäkkiä todenteolla.


Anuliini 10.03.2016
5

Tykkäsin tästä kirjasta paljon. Koko ajan odotin, että pääsen järjestämään omaa kotiani. Poistamaan nyt tässä ekassa vaiheessa, laatikossani "hautuneet" vuosia olleet lehdet lehtien keräykseen. :) Pienistä se lähtee.


raijalaube734 08.03.2016
5

Viisi tähteä tulee KonMari-systeemille ei niinkään kirjalle. Luin kyllä kirjan ihan melkein yhdellä istumalla läpi mutta katsoin vielä Youtubin Marie Kondo videot ja sitten oli kyllä niiiiin motivoitunut karsimaan turhat roinat nurkista ja kaapeista, että sitä on vaikea voimallisuudessaan kuvailla. Suosittelen kaikille, jotka eivät ole "luonnostaan" siistejä ja järjestelmällisiä.


raunikinnunen922 21.02.2016
4

Tästä se nyt alkaa...roinanraivaaminen .
Innostava kirja.


kimhado624 21.02.2016
4

Todella hyvä kirja! Kohtelen nyt tavaroita eri tavalla ja aloin siivoamaan kotini kaikista ylimääräisistä ja lahjoitin eteenpäin niitä tarvitseville


Selina Kustula 28.01.2016
4

Käsittämättömän hyvä. Melkein ansaitsisi vitosen arvosanan. Luin kahdessa illassa läpi ja muutti lopullisesti suhtautumiseni materiaan.

Kirjoitin kirjaan liittyen blogitekstin:
http://leijonaa.fi/kun-mikaan-ei-riita/


Kirsi_Kirja ... 17.12.2015
5

Tämä todella innostaa raivaamaan ylimääräistä tavaraa pois. Minusta tuli Konmari-fani!