E-kirja
Markku Ropponen

Kuhala ja yöjuna

3.666665
Keskiarvo: 3.7 (9 ääntä)
 
 

Kaksi murhaa sekä Kuhala kahden naisen loukussa

”Hiiteen naiset ja murhaajat!”, parahtaa Kuhala, mutta minkä mies kohtalolleen voi. Jyväskyläläinen yksityisetsivä seikkailee Hippu-koiransa kanssa Suomea ristiin rastiin selvitelen kahta rikosvyyhtiä. Nyt kummassakin pääepäiltyjen listan kärjessä komeilee Kuhala itse.

Kuhalaan iskevät ikämiehen vaivat ja nuoren miehen hulluus. Kahden rakkaussuhteen ylläpito ei edusta hänen parasta osaamistaan, joten hän panee ne jäähylle ja keskittyy rikosten selvittämiseen. Ja syytä onkin, toinen murhatuista kun on Kuhalan vanha vastapeluri rikosylikomisario Nevakivi, ja toinen hänen taannoin pohjoisen yöjunassa tapaamansa tarjoilija. Epäilyt kohdistuvat siis Kuhalaan.

Kokenut etsivä väistää yhä ketterästi muutaman stiletinviillon ja kiväärinluodin, eikä pane pahakseen yösijaa pikkukaupungin putkassa, mutta totuus ei ota selvitäkseen. Kuhala ei anna periksi, tarpeen tullen hän on valmis naulitsemaan vastaanhangottelijan vaikka kravatista pöytään.

Ropponen marssittaa jälleen kerran esiin värikkään joukon ihmislajin edustajia, ennen kuin huikea loppuratkaisu löytyy.

Markku Ropponen (s. 1955) on keskisuomalaisen maiseman sekä suomalaisen mielenmaiseman kiitetty kuvaaja. Yksityisetsivä Kuhalasta kertova sarja on viihdyttänyt lukijoita jo yli kymmenen vuoden ajan.

"Tekijältään jälleen monta koukkua sisältävä kiintoisa kotimainen dekkari, joka sisältää paljon inhimillisiä tekijöitä." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Otto Kuhala -sarjaa e-kirjoina:
Kuhala ja puhelu kiusaajalta
Kuhala ja musta juhannus
Kuhala ja viimeinen kesävieras
Linnut vaikenevat, Kuhala
Kuhala ja takapihojen tuonenvarjo
Kuhala ja kuoleman hipaisu
Suruaika päättyy, Kuhala
Kuhala ja hautausmaan risteys
Kuhala ja vanginvartijan mandoliini
Kuhala ja yöjuna
Kuhala ja jokimurhat
Kuhala ja tuomitut
Kuhala ja vapaa pudotus
Kuhala ja isku Helsingissä
Kuhala ja haudan pitkä varjo
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Markku Ropponen
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 289
ISBN: 9789513167370