E-kirja
Victoria Aveyard

Kuninkaan kahleet

4
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
 
 

Valtaisan menestyksen saavuttaneen fantasiasarjan odotettu uutuus!

”Kuninkaan kahleet palkitsee ruhtinaallisesti sarjan kolmatta osaa kuumeisesti odottaneet fantasiakirjallisuuden fanit.” – VOYA

Victoria Aveyardin Hopea-sarjan hengästyttävässä kolmannessa osassa liittolaiset punnitaan ja mahtavat armeijat kohtaavat toisensa. Mutta kuka johtaa uusveristen ja kapinallisten armeijan taisteluun, kun salamatyttö Mare Barrow on kadottanut kipinänsä ja viruu tyrmässä sadistisen kuningas Mavenin vankina?
Olivatko kaikki hänen ja muiden uusveristen tekemät uhraukset turhia?

Maven vaalii kuolleen äitinsä, julman kuningatar Elaran perintöä ja hallitsee valtakuntaansa häikäilemättömästi. Uusveristen ja punaisten kapinallisten armeija jatkaa järjestäytymistä ja kasvaa entisestään. Se valmistautuu vääjäämättä edessä olevaan sotaan, sillä varjoissa piileskelyn aika on lopullisesti ohitse.

Prinssi Cal, Maren rakastettu ja punaisten hopeaverinen liittolainen on päättänyt, ettei mikään estä häntä vapauttamasta salamatyttöä pahan veljensä kynsistä.

Victoria Aveyard (s. 1990) alkoi kirjoittaa Hopea-sarjaa valmistuttuaan elokuvakäsikirjoittajaksi ja sarjan avauksesta tuli välittömästi suurmenestys Yhdysvalloissa. Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard on luvannut tehdä parhaansa, ettei lukijalla olisi koskaan tylsää hänen kirjojensa parissa.

"Nerokas teos. Loppuhuipennus oli huikean intensiivinen, sarjasta on tullut yksi suosikeistani!!" - Cait, Goodreads

"Kaikki tässä kirjassa oli hyvää. Tapahtumapaikkojen kuvaus, henkilöhahmot, taistelut, rakkaustarina. Kokonaisuus suorastaan huusi täydellisyyttä." - Coreen, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.


Victoria Aveyardin Hopea-sarja
Punainen kuningatar
Lasinen miekka
Kuninkaan kahleet
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Nuortenkirjat / Scifi, fantasia, Kaunokirjallisuus / Scifi ja fantasia
Kirjailija: Victoria Aveyard
Suomentaja: Jussi Korhonen
Kustantaja: Aula & Co
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 427
ISBN: 9789527190821