E-kirja
Peter James

Kuolema ei rakasta ketään

0
 
 

Uusi mestarillinen Roy Grace -dekkari! Menestysarjan 13. osa tarjoilee taattua brittijännitystä

Väkivaltaisessa avioliitossa elävä kampaaja Lorna Belling on löytänyt uuden onnen. Salasuhde karismaattisen Gregin kanssa on kestänyt jo puolitoista vuotta.

Greg on toistuvasti luvannut päättää rakkaudettoman liittonsa vaimonsa Belindan kanssa ja viedä Lornan pois tämän ilkeän aviomiehen ulottuvilta. Oikea aika ei vain koskaan näytä tulevan. Greg keksii viivyttelyynsä syyn toisensa jälkeen. Lornan maailma romahtaa, kun eräs kampaamoasiakas esittelee hänelle lemmekkäitä kuvia Malediiveilla tapaamastaan pariskunnasta. Lornan kauhuksi kuvissa esiintyvä mies on hänen Greginsä. Paitsi että hänen nimensä ei suinkaan ole Greg. Eikä kuvan nainen ole nimeltään Belinda. Raivoissaan Lorna päättää pistää petollisen rakastajansa tilille valheistaan ja paljastaa tämän kaksoiselämän.

Draama päättyy verisesti, ja ruumiin löydyttyä poliisilla on vain yksi pääepäilty. Pian tapauksen ympärille alkaa kuitenkin ilmaantua kiusallisen paljon uusia johtolankoja. Ylikomisario Roy Gracelle alkaa olla selvää, että hänen on otettava huomioon myös kaikkein epäuskottavimmat vaihtoehdot.

Peter James on kirjailija, käsikirjoittaja, tuottaja ja yksi Ison-Britannian suosituimmista dekkaristeista. Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 36 kielelle. Hänen huippusuositun Roy Grace -sarjansa kirjoja on myyty yli 18 miljoonaa kappaletta.

”Peter James osoittaa, mitä tarinankerronta voi täydellisimmillään olla ja pitää monipolvisen juonen langat mestarillisesti käsissään.”
– Crime Review

Roy Grace -sarja:
Kuoleman kanssa ei kujeilla
Kuolema katsoo kohti
Kuolema ei riitä
Kuolema peittää jäljet
Kuolema ei käy kauppaa
Kuolema kulkee kannoilla
Kuoleman koura on kylmä
Kuolema kulkee kulisseissa
Kuoleman kello käy
Kuolema leikkii tulella
Kuolema merkitsee omansa
Kuolemaan asti sinun
Kuolema ei rakasta ketään
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Peter James
Suomentaja: Maikki Soro
Kustantaja: Minerva
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 432
ISBN: 9789523125377