E-kirja
David Casarett

Kuolema Kukko-onnen majatalossa

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Leppoisaa jännitystä Thaimaan auringon alla – thaimaalaisen sairaalan vilinään sijoittuva hyvänmielen dekkari ihastuttaa.

Kuhn Ladarat on eettinen sairaanhoitaja Chiang Main sairaalassa. Tuttu poliisi alkaa kysellä häneltä kiinalaispotilaan epäilyttävästä kuolemasta. Käy ilmi, että tutkimuksia on syytä laajentaa. Teho-osastolla on hoidettavana pillastuneen norsun vahingoittama amerikkalaispariskunta.

Aviomies on huonossa jamassa, ja hänen kiihtyneet vanhempansa vaativat vastauksia. Odotushuoneessa istuu päivästä toiseen mies, joka vain tuijottaa vuorilla näkyvää temppeliä. Mikä on istuvan miehen salaisuus?

David Casarett on amerikkalainen lääkäri, tutkija ja professori, joka on julkaissut useita teoksia lääketieteen alalta.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: David Casarett
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 222
ISBN: 9789511305194

Arvostelut

Marigold 11.11.2017
4

Mielenkiintoinen ns. etninen dekkari! Kiehtova ajatus tuo eettinen hoitaja, sellaista tarvittaisiin ehdottomasti Suomen terveydenhuollossa, erityisesti vanhusten kanssa. Juoni oli riittävän erilainen, leppoisa. Yhteiskunnallinen kuvaus oli sangen pintapuolista, mutta kuitenkin ajatuksia herättävä. Hyvin samantyyppinen genre kuin Mma Ramotswe -kirjat. Ja jouduin kyllä googlettamaan mainitut monet thaimaalaiset ruokalajit ja niiden reseptit, koska kuulostivat niin herkullisilta. Ostin juuri toisen osan tätä sarjaa. Suosittelen kyllä luettavaksi, varsinkin jos pitää noista Mma Ramotswe-kirjoista.Kevyttä, mutta ei kuitenkaan hömppää.