E-kirja
Stuart MacBride

Kuoleman sävel

4
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
 
 

Raaka murhaaja on palannut...

Kahdeksan vuotta aiemmin brutaali murhaaja oli levittänyt pelkoa Oldcastlen asukkaiden keskuudessa. Neljä naista oli siepattu, silvottu ja jätetty sitten kuolemaan. Jokaisen naisen vatsa oli viilletty auki, ja sen sisään oli ommeltu muovinukke. Sitten tappaja… oli vain kadonnut.

Ash Henderson oli alkuperäisen tutkinnan aikaan rikoskomisario, mutta kahdeksassa vuodessa asiat ovat ennättäneet muuttua paljon. Hänen perheensä on tuhottu, hänen uransa on mennyttä, ja yksi Oldcastlen häijyimmistä rikollisista yrittää varmistaa, että hän pysyy vankilassa loppuelämänsä ajan. Kun eräältä rakentamattomalta tontilta löydetään jälleen nainen kuolleena, muovinukke sisälleen ommeltuna, vaikuttaa siltä, että Ash saa viimeinkin tilaisuuden pelastua. Ansaita vapautensa. Saada kostonsa!

Kuoleman sävel on järjestyksessään toinen kirja, jonka päähenkilönä on Ash Henderson. Ensimmäinen, Pahan postia, ilmestyi vuonna 2015.

Stuart MacBride on syntynyt Skotlannissa, Glasgowin lähellä Dumbartonissa. Hän on voittanut kirjoillaan useita palkintoja, muun muassa CWA The Dagger Library -palkinnon vuonna 2007 ja ITV3 Crime Thriller Awardin Best Breakthrough Author -palkinnon vuonna 2008.

"Järkyttävää ja raastavaa kerrontaa. MacBride nappaa lukijaparan tiukkoihin pihteihin, riepottelee ja repii. Vaikka lukija voi välillä pahoin, ei kirjaa malta laskea käsistään, vaan tekstiä on pakko ahmia eteenpäin." – Luetut.net

”MacBride on pahuksen hyvä kirjailija – kukaan toinen ei kirjoita yhtä tummalla ja raa’alla tavalla kuin hän.” – Peter James

Ash Henderson -dekkarisarja:
Pahan postia
Kuoleman sävel
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Stuart MacBride
Kustantaja: HarperCollins Nordic FI
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 467
ISBN: 9789150757675

Arvostelut

Tuispe 16.07.2017
4

Kerronta on noiria jos mikä ja Skotlanti väkivaltarikosten mekka. Tyhmästä nimestä huolimatta dekkari eliittiä.