E-kirja
Marko Kilpi

Kuolematon

4.125
Keskiarvo: 4.1 (16 ääntä)
 
 

Hyytävä sukellus pahuuden maailmaan

Pikkurikollinen tekee itsemurhan ja vanhempi konstaapeli Olli Repo todistaa työparinsa Elias Kasken kanssa avuttomana vierestä. Kuolleen miehen asunnon jääkaapin pakastelokerosta löytyy pusseja, joissa on epäilyttäviä kappaleita ja kesken kotietsinnän puinen kerrostalo syttyy palamaan. Onko kyseessä tuhopoltto?

Samaan aikaan pienen pojan isää epäillään pahoinpitelystä, mutta tapaus paljastuu joksikin paljon vakavammaksi. Vähitellen poliisit tajuavat, että rikokset liittyvät toisiinsa ja monimutkainen vyyhti ulottuu vuosikymmenten taakse. He joutuvat kohtaamaan sellaisen pahan, jonka eivät halunneet tietää olevan olemassa.

Marko Kilpi (s. 1969) on palkittu kuopiolaiskirjailija, joka on noussut nopeasti suomalaisen rikoskirjallisuuden kärkikaartiin. Hänellä on poliisintyönsä ansiosta ainutlaatuinen ymmärrys rikokseen johtavista syistä. Kuolemattomasta on suunnitteilla myös elokuva.

"Erinomainen kotimainen jännäri, jota ei voi jättää kesken ja jota lukiessa ei voi välttyä myöskään itse miettimästä pahan olemusta." - Kirjavinkit

"Salaisuus säilyy kirjan viimeisille sivuille saakka." - Savon Sanomat

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Olli Repo -dekkareita:
Jäätyneitä ruusuja
Kadotetut
Elävien kirjoihin
Kuolematon

Muista myös:
Undertaker - Kuolemantuomio
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Marko Kilpi
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 200
ISBN: 9789512093755

Arvostelut

Partis 04.12.2013
5

Rankkaa tekstiä. Vie vastustamattomasti mukanaan mutta ei kuitrenkaan mikään helppo teos. Vaatii keskittymistä. Ei heikko hermoisille.


tatehe 30.11.2013
4

Mielenkiintoinen, lyhyitä takaumia edellisestä "kasipallosta", jotka eivät kuitenkaan häiritse lukemista. Etenee jouhevasti ja on sinällään helppolukuinen, mutta aihe ja sen käsittely on tosi raskas. Ei sovi heikkohermoisille, laittaa miettimään asioita joita voi tapahtua ihan tässä!


Ulla-85 29.11.2013
4

Kirjailijan kehitys näkyy tekstissä, päähenkilöt saavat uutta syvyyttä ja juonikuviot jännittäviä ja yllättäviä. Kirja on yllättävän karmiva, ja jäi itselle pyörimään mieleen, ja pisti miettimään mitä kaikkia kauhekuksia tässäkin maassa todella tapahtuu. Kilven tekstit eivät taida olla täyttä fiktiota nimittäin.
Suosittelen!


maikkiketola768 20.11.2013
5

uppouduttu syvälle. Ymmärtävää, inhimillistä. Dekkari, jossa on koskettavaa sanomaa meille, pienille ihmisille.


torcha866 21.10.2013
5

Päähenkilö menee syvemmissä vesissä kuin aiemmin. Hyvää syvyyttä tutulle hahmolle ja juoni yllättää useammankin kerran.