Lori Nelson Spielman - Kymmenen unelmaani, e-kirja
 
 
Etu voimassa 18.12. asti
6,90€
9,90€
E-kirja
Lori Nelson Spielman

Kymmenen unelmaani

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Voiko nuoruuden haaveet vielä tavoittaa? Sydämeenkäyvä ja voimaannuttava tarina kolmekymppisestä naisesta, joka saa huomata että äiti tunsi hänet paremmin kuin hän itse.

Hanki oma hevonen.
Rakastu.
Esiinny yleisölle suurella näyttämöllä.
Ole mahtava opettaja.

Teinityttönä Brett Bohlinger laati listan tavoitteistaan ja unelmistaan. Hupsuja, keskenkasvuisia haaveita – nyt kaksikymmentä vuotta myöhemmin hän haluaa elämältä jotakin aivan muuta.

Tai niin hän on kuvitellut, kunnes äidin testamentti asettaa Brettin kaikki valinnat uuteen valoon. Äiti on säästänyt hänen unelmalistansa ja Brett joutuu kohtaamaan vanhat unelmansa. Kymmenen unelman saavuttamiselle annetaan vuoden aikaraja ja Brett huomaa joutuvansa tarkastelemaan elämäänsä uudella tavalla.

Lori Nelson Spielman (s. 1961) on amerikkalainen kirjailija. Hän koulutukseltaan puheterapeutti ja työskentelee kotiopettajana lapsille ja nuorille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse tulemaan kouluun. Kymmenen unelmaani on hänen esikoisromaaninsa.

"Spielmannin teosta oli ilo lukea. Voisi sanoa, että jäin teokseen jopa koukkuun. Tarina oli täynnä sattumuksia, joita edesmennyt äiti tuntui ohjailevan niin kuin satujen haltijakummit." - Mari A:n kirjablogi

"Sopii täydellisesti luettavaksi sellaiseen tilanteeseen, kun ei millään jaksaisi oikein mitään. Helppoa ja rankoistakin aiheista huolimatta kevyttä viihdettä." - Kirjojen keskellä -blogi

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Lori Nelson Spielman
Suomentaja: Outi Järvinen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 292
ISBN: 9789511315773

Arvostelut

kalliomarjoriitta059 06.12.2017
5

Ihana! Alku imaisi mukaan ja kirja viihdytti, nauratti ja vähän itkettikin. Todellisuuspakoa parhaimmillaan! Loppuratkaisu oli riittävän yllättävä.