E-kirja
Fiona Barton

Leski

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Liity nyt Elisa Kirjan maksuttomaan dekkaripiiriin ja saat etukoodin, jolla nappaat Fiona Bartonin Leski e-kirjan hintaan 9,90 €. Liittyminen on maksutonta, eikä sido ostamaan.

Dekkaripiirin jäsenenä saat joka kuukausi sähköpostiisi etukoodin, jolla voit lunastaa kuukauden kuumimman uutuusdekkarin huippuhintaan 9,90€ sekä muita dekkarietuja.

Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin »

Rakastava aviomies – vai sydämetön tappaja?

Me kaikki olemme nähneet hänet. Hirviön, josta lööpit kirkuvat. Miehen, jota syytetään kammottavasta rikoksesta. Mutta olemmeko koskaan kiinnittäneet huomiota naiseen hänen vierellään?

Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla. Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on ensimmäistä kertaa yksin, vapaa kertomaan tarinansa niin kuin itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.

Fiona Barton työskenteli pitkään toimittajana ja uutispäällikkönä Ison-Britannian suurimmissa sanomalehdissä ja oli mukana uutisoimassa monista merkittävistä rikostapauksista. Juttuja tehdessään hän huomasi usein miettivänsä, kuinka paljon rikoksista syytettyjen miesten vaimot tiesivät heidän puuhistaan – tai edes halusivat tietää. Tästä ajatuksesta syntyi Bartonin esikoisromaani Leski. Kirjasta tuli bestseller, ja sen käännösoikeudet on myyty jo 35 maahan.

"Fiona Bartonin esikoista on verrattu trillereihin Kiltti tyttö, Kun suljen silmäni ja Nainen junassa. Itse asiassa Leski on parempi kuin yksikään niistä."
– The Star-Telegram

" Kiehtova palapeli (...) Barton tietää, kuinka jännitys kasvatetaan kihelmöiväksi."
– The New York Times Book Review

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Fiona Barton
Suomentaja: Pirkko Biström
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 316
ISBN: 9789522795151