E-kirja
Kaje Harper

Liian suuri riski

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Simon Conley on ihmissusi, tavallisten ihmisten paljoudessa mitättömän pieneen vähemmistöön kuuluvan lajin jäsen, ja lisäksi homoseksuaali. Ihmissusilauman turvallisuus on kiinni täydellisestä salassa pysymisestä, ja sitä pidetään yllä keinoja kaihtamatta. Homoutta pidetään lajin keskuudessa perversiona, josta rangaistaan kuolemalla. Kun Simon rakastuu ihmismieheen, hän on kaksinverroin kirottu. Edes hänen alfansa vastahakoinen suvaitsevaisuus ei ehkä riitä suojelemaan häntä toisten, laumahierarkian huipulla olevien susien vihalta. Kun hän rakastuu ihmismieheen, hän on siis kaksinverroin kirottu.

Paul Hunter on eläinlääkäri, joka sattumoisin pelastaa pahoinpidellyn ja keskellä hyytävän kylmää Minnesotan talvea tielle heitetyn valtavan suuren koiran. Hän ei osaa aavistaakaan törmänneensä salaisuuteen, jonka paljastuminen saattaa maksaa hänen henkensä.

Alkuteos: Unacceptable Risk, 2011

Kaje Harper kasvoi Montrealissa. Hän vietti teinivuotensa kirjoittamalla mappikaupalla tarinoita siitä, mitä Starskyn ja Hutchin kaltaiset tyypit oikeasti tekevät vapaa-aikoinaan. Mutta kun elämästä tuli kiireistä, tarinat alkoivat elää vain hänen päässään. Henkilöhahmot kasvoivat, tapasivat, kärsivät ja rakastivat aina kun hänellä oli hetki rauhaa mutta päätyivät harvoin paperille. Uskalias koukkaus psykologiaan, opettamiseen ja uraan biolääketieteessä sekä vuosikymmenen kestänyt haaste ja ilo kasvattaa pieniä lapsia ajoivat vakavan kirjailijuuden sivuraiteelle. Sitten vuoden 2006 tienoilla, kun lapset olivat itsenäisempiä, hänen miehensä antoi hänelle tietokoneen, jota hänen ei tarvinnut jakaa toisten kanssa. Hän alkoi panna sanoja taas paperille, ihan vain huvikseen. Huvia riitti tunti toisensa jälkeen. Tarinoita alkoi kasaantua, ja aviomies ehdotti, että hänen kannattaisi koettaa julkaista jokin niistä. MLR Press hyväksyi hänen ensimmäiseksi tarjoamansa tarinan, Life Lessons, joka julkaistiin toukokuussa 2011.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Kaunokirjallisuus / Erotiikka
Kirjailija: Kaje Harper
Suomentaja: Paula Merensuo
Kustantaja: Telum Saxum
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
ISBN: 9789525261226

Arvostelut

Derek 20.04.2017
5

Olen lukenut kirjan kolme kertaa, olen suorastaan rakastunut "Suteen" ja Pauliin. "Susi" 90-kiloinen karvakasa, lempeät silmät.. Ja Paul Hunter, eläinlääkäri, joka menetti ensitapaamisella sydämensä valtavalle sudelle, jota hän luuli koiraksi. Lukekaa, nauttikaa!