E-kirja
Alan Bradley

Loppusoinnun kaiku kalmistossa

4.2
Keskiarvo: 4.2 (5 ääntä)
 
 

Riemastuttava salapoliisisarja jatkuu! Sarjan viides osa vie jälleen idylliseen Bishops Laceyn kylään, jossa joku on hautonut kostoa urkuriparalle...

Flavia de Luce, 11-vuotias harrastelijasalapoliisi ja mestarimyrkyttäjä, on tottunut kaivelemaan esiin johtolankoja kemian avulla myös sietämättömien sisartensa päiväkirjoista. Mutta ruumiita hän ei ole aiemmin kaivellut esiin.

Kun Bishops Laceyn kylän suojelupyhimyksen Pyhän Tancredin kuolinpäivän 500-vuotisjuhla lähestyy, halutaan pyhimyksen hauta avata asiaan kuuluvin menoin. Ja kukapa muu olisi ensimmäisenä kirkon kryptassa kurkistamassa hautapaaden sisään kuin Flavia?

Juhlapäivän järjestelyt joudutaan kuitenkin äkkiä pysäyttämään, kun kivipaaden kannen alta löytyy kylän urkurin ruumis selittämättömästi naamioituna. Kuka kylässä on hautonut kostoa urkuriparalle? Ja miksi hänen naamioitu ruumiinsa on piilotettu pyhimyksen hautaan? Lannistumaton Flavia päättää selvittää asian. Ja se mitä hän kalmistosta kaivaa esiin, ei välttämättä kestä päivänvaloa.

Alan Bradleyn (s. 1938) riemastuttavan Flavia de Luce -sarjan käännösoikeudet on myyty jo yli 30 kielelle ja elokuvaoikeudet on ostanut James Bond -ohjaaja Sam Mendes.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Flavia de Luce -sarja:
Piiraan maku makea
Kuolema ei ole lasten leikkiä
Hopeisen hummerihaarukan tapaus
Filminauha kohtalon käsissä
Loppusoinnun kaiku kalmistossa
Kuolleet linnut eivät laula
Nokisen tomumajan arvoitus
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Seikkailu, sota, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Alan Bradley
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 420
ISBN: 9789522793652

Arvostelut

ahomaija362 21.06.2017
5

Nautittavan hauska. Kaikki henkilöt elävästi kuvattu, paitsi kuolleet.


Duiza 12.01.2017
4

Nuori neiti Marble jälleen vauhdissa. Taattua Flavia-tavaraa, joista nauttii vaikkei kemiasta mitään ymmärtäisikään. Agatha olisi ylpeä!