E-kirja
Maaret Kallio

Lujasti lempeä

4
Keskiarvo: 4 (4 ääntä)
 
 

Lujasti lempeitä eväitä elämään

Onko onnellisuudesta tullut aikamme pakkopaita? Löytyykö sinusta pieni mielipuoli? Olisiko välillä hyvä keskittyä olemaan rehellisesti kateellinen?

Kirja ei päästä lukijaansa helpolla. Se haastaa pohtimaan niin armollisuutta kuin vaativuuttakin. Tästä kirjasta on turha etsiä vinkkejä täydellisyyteen tai huippuelämän herruuteen, mutta se ei myöskään kehota aina vain antautumaan ja alisuoriutumaan.

Kirja tarjoaa vastapainoa nykypäivän elämäntaito-oppaiden tulvalle. Kirja on elämänajatteluopas, jonka avulla lukija saa kehyksiä omien pohdintojensa ja totuuksiensa löytämiseksi. Kirjassa etsitään viisasta vaativuutta, joka antaa armoa, mutta myös vastuuttaa ja osoittaa raja-aitoja ihmisenä olemiselle.

Maaret Kallio (s. 1977) on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Vastaanottotyönsä lisäksi Kallio kouluttaa, kirjoittaa blogia ja tietokirjoja ja on myös tuttu televisiotyöstään mm. Ensitreffit alttarilla ja Yhden illan juttu -sarjoista.

"Jos oma itsesi kiinnostaa, lue tämä!" - Järjellä ja tunteella -kirjablogi

"Kallion kirjoitustyyli on miellyttävän nopealukuista ja jutustelevaa --- Voin lämpimästi suositella kirjaa kaikille, joita hyvän elämän pohdiskelu kiinnostaa." - Mielen maisemia -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Maaret Kallion tietokirjoja:
Lujasti lempeä
Inhimillisiä kohtaamisia
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Maaret Kallio
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 127
ISBN: 9789510417317

Arvostelut

hannulahtinen292 06.08.2017
4

Paljon ajatuksia herättävä. Vastaveto suorituskeskeiselle elämälle missä omat tavoitteet ja niiden täyttyminen muka tuo onnellisuuden. Kirja kertoo miten elää rikkomatta itseään suorituspaineiden alla tasapainnoisesti.


jaanarydenfelt901 06.07.2017
0

Hyvä ja ajatuksia herättävää kirja. MIellyttävästi luettu. Suosittelen!