Jørn Lier Horst - Luolamies, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
9,90€
16,90€
E-kirja
Jørn Lier Horst

Luolamies

0
 
 

Wallandarin manttelinperijä: norjalainen rikostutkija William Wisting!

Piileskeleekö norjalaisessa pikkukaupungissa sarjakuristaja? Taidokkaat William Wisting -dekkarit ovat nousseet kansainväliseen suursuosioon.

Rikostutkija William Wisting saa eteensä visaisen jutun: metsäaukiolta löytyy keskellä talvea kuollut mies, jolla on kesävaatteet yllään. Ainoa johtolanka on taskuun työnnetty kristillisen seurakunnan esite. Tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun esitteestä löytyvät sormenjäljet tunnistetaan. Ne kuuluvat yhdysvaltalaiselle murhaajalle, jota FBI on etsinyt vuodesta 1989 asti.

Samaan aikaan Wistingin toimittajatytär tutkii hämärää kuolemantapausta, joka on sattunut rikos­tutkijan omalla kotikadulla.

Jørn Lier Horst (s.1970) on norjalainen bestsellerkirjailija ja entinen rikostutkija. Hän on voittanut koukuttavilla ja kantaanottavilla dekkareillaan useita palkintoja, muun muassa Pohjoismaiden parhaimmalle dekkarille myönnettävän Lasiavaimen. Wisting-sarjan oikeudet on myyty jo yli 20 maahan.

"Pohjoismaiden parhaita rikoskirjailijoita" – The Times

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Wisting-sarjan kirjoja:
Suljettu talveksi
Ajokoirat
Luolamies
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jørn Lier Horst
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 345
ISBN: 9789511317227