C.J. Sansom - Luostarin varjot, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
3,90€
4,90€
E-kirja
C.J. Sansom

Luostarin varjot

3.707315
Keskiarvo: 3.7 (41 ääntä)
 
 

Umberto Econ Ruusun nimi sai haastajan! Menestyssarjan avauksessa veitsenterävä lakimies Matthew Shardlake ratkoo suljetun luostarin outoja tapahtumia 1500-luvun Britanniassa.

Kuningas Henrik VIII on irrottanut Englannin kirkon katolisen kirkon vallasta saadakseen eron vaimostaan. Kuninkaan edustajien tehtävänä on selvittää, miten luostarilaitos saataisiin lakkautettua.

Yksi asiamiehistä on murhattu raa'asti Scarnsean luostarissa, ja tarkkanäköinen lakimies Matthew Shardlake lähetetään apulaisensa kanssa tutkimaan tapausta. Miehet huomaavat munkkien elävän askeesin sijaan ylellisyydessä ja turmeluksessa, ja juonien vyyhti muuttuu hetki hetkeltä sotkuisemmaksi.

Kun totuus alkaa paljastua, vaarassa on paitsi Shardlaken henki, myös hänen vakaumuksensa.

"Ensiluokkainen murhamysteeri."
- Mail on Sunday

Shardlake-sarjan kirjat:
Luostarin varjot
Musta tuli
Itsevaltias
Ilmestys
Amuletti
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit, Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: C.J. Sansom
Suomentaja: Katariina Kaila
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 457
ISBN: 9789511254904

Arvostelut

Miss Mur 05.11.2017
4

Nti Mur innostui näistä arvosteluista ja ahmaisi kaikki Sansomit. Varsinkin Ilkka Rekiaron suomennokset, neljä viimeistä kirjaa, toimivat hienosti. Tudorien kaudelle sijoittuvalla kirjoilla jatketaan, Susihalli Hilary Mantel seuraavaksi nokan alle.


Algoth Niska 13.09.2017
4

Sansom kirjailijana oli uusi tuttavuus, mutta oli sen verran hyvä tarina että varmasti tulee luettua muitakin hänen kirjojaan.


khamos 01.03.2017
5

Täydellinen kombinaatio, jossa yhdistyvät kaksi suosikkani: Tudor-historia ja trillerit ;)


Jomnius 12.03.2015
5

Jännittävä murhamysteeri keskiajan Englannissa, kaukaisessa rannikkoluostarissa. Yllättävä loppu, positiivisessa mielessä.


Tracer Tom 14.11.2013
4

Ei ihan Umberto Econ haastaja, mutta joka tapauksessa hyvin jännittävä ja mielenkiintoinen tarina. Luostari suljettuna ympäristönä on kiehtova tapahtumapaikka, ja mukana tulee hyvä annos historiaa.


Vinku 08.11.2011
4

Odotan innolla jatkoa! Ainakin minut tämä kirja vei mukanaan.


Ilkkaharry 08.08.2011
0

Kirja on hyvä. Sitä on verrattu Ruusun nimeen. Ruusun nimi kirjan kieli on erillainen ja se seikka viehättää monia. Luostarin varjot on kieleltään tätä päivää, tosin soljuvaa ja kerrontaa on helppo seurata. Kirjan tunnelma on hyvä ja intensiivinen. Kirjan loppuratkaisu oli, tällaiselle yksinkertaiselle ihmiselle,turhaa eri polkujen sekamelskaa. Hyvä kirja jättää tyhjän aukon loputtuaan ja tämä jätti sellaisen.