E-kirja
Mikael Pentikäinen

Luottamus

4
Keskiarvo: 4 (2 ääntä)
 
 

Helsingin Sanomien ex-päätoimittaja kertoo, mitä on luottamus ja miten jokainen voi rakentaa sitä omassa elämässään. Mitä luottamus on, mistä se rakentuu, miten sitä voi vahvistaa, miten sen voi menettää?

Mikael Pentikäinen on pitkän uransa aikana pohtinut luottamusta niin päätoimittajana, toimitus-johtajana kuin luottamus-miehenäkin. Osin vahvasti omakohtainen, osin muiden kokemuksiin ja tutkimustietoon nojaava kirja on itsetutkistelua, mutta myös löytöretki luottamuksen ytimeen.

"Suomessa on tällä hetkellä huutava pula luottamuksesta, joka on parhaimmillaan merkittävä elämää parantava voima. Sitä tarvitaan nykyistä enemmän politiikassa ja yrityksissä, mutta myös kotona ja kouluissa. Kirjassa pohdin, miten jokainen ihminen, yritys kuin kansakuntakin voi rakentaa luottamuksen päälle parempaa tulevaisuutta."

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Tietokirjoja & elämäkertoja, Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Mikael Pentikäinen
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511280378

Arvostelut

Harri Y 20.08.2014
4

Kirjailija on lainannut paljon ajatuksia, mm. Stephen Coveyn kirjoja siteerataan toistakymmnetä kertaa. Mutta sehän on yksi hyvän kirjailijan merkki, että kuinka hyvin pystyy lainaamaan muilta kirjailijoilta.

Ja kyllä kirja sisältää myös paljon omia ajatuksia ja pohdintoja. Kaikenkaikkiaan nautin tästä kirjasta todella paljon ja luin innolla.

Todella hyvä itsensäkehittämiskirja. 2010-luvun "Sisäinen Sankari" :) . Pentikäisellä olisi tilausta selvästi life coachina/ yritysvalmentajana, jos politiikka ura ei ota tuulta alleen.