Teemu Mäki - Maalarin silmin (Pakko ei oo ku kualla), e-kirja
 
E-kirja
Teemu Mäki

Maalarin silmin (Pakko ei oo ku kualla)

0
 
 

Maalarin silmin on kirja taiteesta ja yhteiskunnasta. Teemu Mäki avaa taidemaalarin työtä ja näkökulmaa omien, viimeaikaisten maalaustensa kautta. Lukija ja katsoja voi taideteoksia katsomalla punnita Mäen kirjassa esittämiä ajatuksia. Maalarin silmin on hauska, helppolukuinen ja runsaasti kuvitettu kirja, jossa Mäki kertoo esimerkiksi seikkaperäisesti, mistä on kyse kollektiivimaalauksissa, joita hän vuodesta 2003 lähtien on tehnyt oppilaittensa kanssa. Kirja sopii yhtä hyvin uteliaalle amatöörille kuin kokeneelle taiteen tai tutkimuksen ammattilaisellekin.

Kirja julkaistiin Mäen näyttelyn yhteydessä Lapuan taidemuseossa 27.9.2014. Siksi kirjassa on mukana myös hulvaton puhe, jonka hän piti Lapuan taistelun muistopäivän juhlassa Lapuan kaupungin nuorisotalolla 16.7.2006.

Kirjasta on kaksi tiedostoversiota, ePub ja pdf. ePub-versio toimii hyvin kaikilla laitteilla, mutta taideteoskuvat eivät ole siinä niin tarkkoja kuin pdf-versiossa. Pdf on iso tiedosto, joka sopii paremmin pöytäkoneelle tai isolle läppärille. Kännykälle se ei sovi, mutta isolla ruudulla se on edukseen, koska pdf-versiossa on paremmat, eli vähemmän kompressoidut kuvat, joiden yksityiskohtiin voi zoomata sisään paljon syvemmälle kuin ePub-version kuviin.

Tiedostomuoto: E-kirja (PDF, Adobe DRM suojattu)
Kategoria: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide
Kirjailija: Teemu Mäki
Kustantaja: Into Kustannus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 211
ISBN: 9789526771670