E-kirja
Siri Kolu

Me Rosvolat ja Iso-Hemmin arkku

0
 
 

Suosikkijoukko kaikkien aikojen rosvousoppaan jäljillä

Vilja Vainisto ja Rosvolat ovat päässeet kaikkien aikojen rosvousoppaan jäljille - mutta niin ovat muutkin rosvosuvut! Helmeri Kvistin yli sata vuotta vanhassa oppaassa on rosvovaltiaan viisaus ja voima, ja tietenkin kaikki haluavat saada sen käsiinsä.

Mutta Helmeri Kvist on tehnyt parhaansa, että oppaan pystyy löytämään vain todellinen mestari. Vilja tarvitsee rutkasti nokkeluutta ja rohkeutta selvitäkseen vaativasta aarteenetsinnästä ja hurjasta rosvohipasta. Ja viimeistään silloin, kun muut rosvosuvut uhkaavat Viljan perhettä, alkaa hommasta olla leikki kaukana.

Siri Kolu (s. 1972) on moneen kertaan palkittu suomalainen kirjailija, jonka huikeaa menestystä niittänyt Me Rosvolat -lastenkirjasarja on myyty myös ulkomaille, nyt jo 16 maahan. Finlandia Juniorilla palkittu suosikkiromaani on nähty myös valkokankaalla.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Me Rosvolat -sarja:
Me Rosvolat
Me Rosvolat ja konnakaraoke
Me Rosvolat ja Iso-Hemmin arkku
Me Rosvolat ja ryöväriliitto
Me Rosvolat - Karkkikumous!
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Lastenkirjat / Sadut, kertomukset ja Alle 5€ / Lasten- ja nuortenkirjoja
Kirjailija: Siri Kolu
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 178
ISBN: 9789511266365

Arvostelut

valkeameri 02.05.2015
0

Kirja oli selvästi jatko-osa. Kun luin tämän ensiksi, niin olin eksyksissä ja pitkästyin, kun edellisen kirjan tapahtumia jouduttiin referoimaan. Kirjan kieli ei luistanut. Ei selvinnyt, miksi on hienoa olla rosvo. Ainoa juttu, jota nauroin oli VeMat, eli veronmaksajat. Kirjan tarjoamat arvot ovat vinksullaan. Onhan se huumoria, mutta kolmea iloista rosvoa on paha matkia tai venyttää. Koulutyttörosvo käyttää kännykkää ja tietokonetta, se vie pois sadun ja fantasian piiristä. Jotain kirja opettaa vastustamaan, järjestystä kai. Mutta Peppiä ei voi kun matkia. Jonkinlainen itsenäisyyden julistus. Ehkä aikuisten pitäisi lukea enemmän nuorten kirjoja.