E-kirja
Janne Seppänen ja Esa Väliverronen

Mediayhteiskunta

0
 
 

Ajankohtainen kuvaus mediariippuvaisesta yhteiskunnasta.

Mikä on median rooli arjessa ja ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa? Miten internetin ilmaiset sisällöt ja uudet mediat haastavat perinteistä mediateollisuutta? Voiko Facebookin avulla tehdä vallankumouksen? Mitä on henkilökohtainen joukkoviestintä?

Mediayhteiskunta piirtää ajankohtaisen kuvan yhteiskunnasta, joka on monin tavoin riippuvainen mediasta. Samalla kirja tarkastelee median kokemista tilanteessa, jossa vanhat käsitteet, kuten television katsoja, radion kuuntelija ja lehden lukija, alkavat olla historiaa.

Mediayhteiskunta on odotettu perusteos mediamaiseman ja viestinnän muutoksista. Teoksessa viestintää tarkastellaan vuorovaikutuksena, esityksinä, taloutena ja osana yhteiskunnallista vallankäyttöä. Kirja purkaa perinteisen ja sosiaalisen median, asian ja viihteen, yksityisen ja julkisen välistä vastakkainasettelua. Mediasta on tullut erottamaton osa yhteiskuntaa, hyvässä ja pahassa.

Tutustu myös Janne Seppäsen ja Esa Väliverrosen Mediayhteiskunta-blogiin.
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Oppikirjat / Aikuisopiskelu, Oppikirjat / Ammattikorkeakoulut, Tietokirjat / Tiede ja yleistieto, Oppikirjat / Yliopistot, korkeakoulut, Oppikirjat / Pääsykoekirjat, Tietokirjat / Yhteiskunta ja politiikka
Kirjailijat: Janne Seppänen ja Esa Väliverronen
Kustantaja: Vastapaino
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 228
ISBN: 9789517684880