E-kirja
Kaisa Haatanen

Meikkipussin pohjalta

2.75
Keskiarvo: 2.8 (16 ääntä)
 
 

Chick litiä aikuiselle naiselle... eli turkey litiä!

Naurua naisten itsetutkiskelulle, kertomus josta kuoriutuu kuin vaivihkaa elämäntapaopas, kepeä mutta välillä armoton ja kipeäkin.

Tytti Karakoski, kohta viisikymppisen kustannuspäällikön energia, into ja uteliaisuus maailmaa kohtaan lopahtavat. Väsymys muuttuu uupumukseksi, raukeus välinpitämättömyydeksi. Onneksi hänen taloudellinen tilanteensa antaa myöten ihmiskokeelle.

On aika pysähtyä ja harkita elämänmuutosta. On aika ryhtyä listaamaan asioita, joilla on ollut merkitystä. Aakkosjärjestyksessä.

Näistä muistiinpanoista aukeaa laajakangas aikuisen naimattoman naisen elämään. Teksti piirtää herkullisen ja tarkan kuvan siitä, millaista tuon elämän pitäisi olla ja näyttää julman vääjäämättömästi, millaista se oikeasti on.

Kaisa Haatanen (s. 1966) on helsinkiläinen kustannuspäällikkö. Hän on vanhapiika, esikoinen ja isosisko, ei erityisen ruma eikä erityisen kaunis, tukeva mutta isorintainen esikoiskirjailija.

"Kirja on niin viihdyttävä, että sitä lukiessa ajan kotimatkalla raitiovaunupysäkkini ohi. -- sanalla sanoen riemastuttava."
- Helsingin Sanomat

"Haatanen kirjoittaa omasta ja samalla niin monen muun naisen elämästä käsittämättömän hauskasti, lämpimästi, oivaltavan osuvasti ja ironisen kauniisti. Kirjan loppuminen suorastaan sattuu."
- Etelä-Saimaa

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Kaisa Haatanen
Kustantaja: Johnny Kniga
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 57
ISBN: 9789510410530

Arvostelut

Tuispe 19.10.2016
3

Ihan luettava, paikoin jopa hauska.


Miljoona79 25.01.2016
2

Kai sitä nyt jonkun juonen olisi voinut kehittää? Ajatusvirta sai kirjan tuntumaan 200- sivuiselta.


SandraS 08.12.2015
0

Kirja jossa ei ole juonta.


arjavillanen911 28.08.2015
0

Hyviä välähdyksiä enemmän elämää nähneen tytön elämästä ja arvoista