E-kirja
Jukka Jalonen ja Ilkka Lampi

Menestyksen pelikirja

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Jukka Jalonen on yksi menestyneimpiä suomalaisia jääkiekkovalmentajia, jonka valmentajaura ja saavutukset sekä Hämeenlinnan Pallokerhossa (2001–2007) että maajoukkueessa (2007–) osoittavat pitkäjänteisen ja kärsivällisen johtamistyöskentelyn merkityksen. Jalonen valittiin vuonna 2011 myös Vuoden positiivisimmaksi pomoksi.

Jalosen yhdessä Ilkka Lammen kanssa työstämä Menestyksen pelikirja johdattaa valmentavaan johtamiseen ja siihen, kuinka hyvä joukkuepeli tuo tuloksia urheilussa ja työelämässä. Jalonen ja Lampi kertovat havainnollisin esimerkein, kuinka hyvä johtaminen nostaa esiin ihmisestä parhaat puolet ja kuinka motivoitunut ja luottavainen ihminen yltää huippusuorituksiin.

Tämä kirja sopii hyödynnettäväksi missä tahansa johtamiskoulutuksessa, mutta samalla se avaa saavutusten salat kaikille johtamisesta kiinnostuneille – toimivat he sitten urheilun tai yrityselämän kentillä.

Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja ja Jääkiekkoleijona nro 210. Hänet valittiin Vuoden valmentajaksi Suomessa 2011 ja SM-liigassa 2006.

Ilkka Lampi on espoolainen yhteiskuntatieteilijä, Kauppalehden pääkirjoitustoimittaja ja eturivin talousjournalisti, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus urheilusta sekä palava kiinnostus suomalaisen johtamisen kehittämiseen.

Lue lisää http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/2012/04/1529672/jukka-jaloselta-johtamisopas---saattaisi-parjata-yritysjohtajanakin.
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailijat: Jukka Jalonen ja Ilkka Lampi
Kustantaja: Docendo
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 130
ISBN: 9789525912494