E-kirja
Raija Heimonen ja Tuula Nurmiluoto

Menestyvän projektin vuorovaikutus - Kysy, kuuntele ja coachaa

0
 
 

Kirja kertoo tarinan tämänpäivän työelämästä ja projektikaaoksesta. Samassa projektissa hääräävät pipopäinen hipsteri ja säntillisesti sisäsandaaleja käyttävä asiantuntija. Projektipäällikkö ryntäilee palaverista toiseen ehtimättä ajatella, miten johtaisi asiantuntijoita. Projektin omistaja odottaa tuloksia ja raportteja. Kuulostaako tutulta?

Asiantuntijoiden vuorovaikutuksella on huomattava merkitys projektien onnistumisessa ja henkilöriskien minimoimisessa. Tässä kirjassa esitellään business coachingin käyttöä strategisessa projektissa. Samaistumalla kirjan henkilöihin lukija voi halutessaan oppia muuttamaan ajatteluaan ja käyttäytymistään. Teos kuvaa myös yksilö- ryhmä- ja tiimicoachingin hyötyjä työyhteisössä.

Kirjan kohderyhmänä ovat esimiehet, hanke- ja projektipäälliköt sekä vastuullisissa asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt, jotka haluavat oppia tunnistamaan oman johtamisensa kulmakiviä vuorovaikutuksen näkökulmasta. Kirja haastaa myös projektien omistajia pohtimaan keinoja tavoitteellisen työskentelyn varmistamiseksi.

Kirjassa ei kuvata projektin työkaluja tai projektimenetelmiä, vaan tarinallinen ote vie lukijan inhimillisen vuorovaikutuksen ytimeen ja ajattelun johtamiseen. Teos tarjoaa myös näkökulmia business coachingin teorioihin ja menetelmiin. Kirjan tarina perustuu asiantuntijoiden haastatteluihin ja kirjoittajien omiin kokemuksiin ja oppeihin coaching -prosessien aikana liike-elämän projekteissa.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailijat: Raija Heimonen ja Tuula Nurmiluoto
Kustantaja: Suomen Projekti-Instituutti Oy
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 102
ISBN: 9789529365357