E-kirja
Camilla Läckberg

Merenneito

3.59722
Keskiarvo: 3.6 (72 ääntä)
 
 

Euroopan kuudenneksi myydyimmän kirjailijan menestysdekkari

Mies on kadonnut jäljettömiin pienessä Fjällbackan kylässä. Patrik Hedström poliisikollegoineen on tehnyt kaikkensa löytääkseen hänet, mutta ei tiedä edes onko hän elossa vai kuollut. Kolme kuukautta myöhemmin mies löydetään meren jään alta, pistohaavoja rinnassaan.

Pian paljastuu, että kadonneen ystävä, esikoiskirjailija Christian Thydell on jo yli vuoden ajan saanut nimettömiä, uhkaavia kirjeitä. Christian yrittää vähätellä niiden merkitystä, mutta hänen ystävänsä Erica Falck aavistaa pahaa. Ericalla on aikaa: hän odottaa kaksosia, eikä kirjaakaan ole työn alla. Uteliaisuus saa hänet tutkimaan tapausta itsekseen, rinnan miehensä Patrikin johtaman poliisitutkinnan kanssa.

Joku vihaa Christiania syvästi eikä lainkaan epäröi toteuttaa uhkauksiaan. Poliisi oivaltaa pian, että kirjeet ja murha liittyvät toisiinsa. Ja jäljet johtavat kauas menneisyyteen...

Camilla Läckbergin Fjällbackan kylästä ja kirjailija-poliisipariskunta Erica Falckista ja Patrik Hedströmistä kertova sarja on ollut ilmiömäisen menestyksekäs.

Fjällbacka-sarjan romaaneja:
Jääprinsessa (2006)
Saarnaaja (2007)
Kivenhakkaaja (2008)
Merenneito (2011)
Majakanvartija (2012)
Enkelintekijä (2013)
Leijonankesyttäjä (2015)

Suomentanut Outi Menna
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Camilla Läckberg
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 489
ISBN: 9789512087075

Arvostelut

Kirjatonttu55 08.02.2016
3

Edelleen kehitystä kirjoitustyylissä ja juoni oli taas jännittävä.


Miljoona79 09.01.2014
3

Tää oli kolmas näistä, jonka luin. Ihan hyvin pysyi kärryillä hahmoissa vaikka lukikin kirjat ns. väärässä järjestyksessä.
Ja hyvä, että luin. Tämä oli ehdottomasti huonoin, jonka olen lukenut, jos olisin lukenut tämän ensimmäisenä, olisi jäänyt kaksi erittäin hyvää lukukokemusta saamatta.
Ennalta-arvattava ja jopa vähän väkisin väännetty.


Kullero 28.10.2012
4

Hyvää ajankulua.


suoma 01.10.2012
3

En tiedä olivatko odotukseni liian korkealla, mutta tämä kirja oli pettymys. Erica ja Patrik jäivät minulle etäisiksi ja jokin kirjan kielessä tökki. Lisäksi arvasin murhaajan hyvissä ajoin ennen loppua, vaikka yleensä olen siinä tosi surkea. Eniten pidin kirjassa sen miljööstä.