E-kirja
Jyri Mäkinen

Miesvoimaa! Opas testosteronitason parantamiseen

4
Keskiarvo: 4 (2 ääntä)
 
 

Mies, oletko jatkuvasti väsynyt? Onko halukkuutesi heikentynyt vuosien aikana ja eikö seksi kiinnosta enää? Oletko jatkuvasti pahalla tuulella ja ärsyynnyt helposti? Onko mielialasi matalalla? Nämä oireet voivat johtua matalasta testosteronitasosta. Ota oman miehisyytesi parantaminen omiin käsiisi. Miesten keskimääräinen testosteronitaso on madaltunut jo vuosikymmenien ajan.

Testosteroni on miehen sukuhormoni ja vahvasti yhteydessä miehen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä seksuaaliseen halukkuuteen. Miehet, joiden testosteronitaso on korkeampi voivat paremmin. Energinen, itsevarma ja hyvinvoiva mies pärjää todennäköisesti paremmin työelämässäkin. Moni mies voi kärsiä matalasta testosteronista myös tiedostamattaan. Tieteelliset tutkimukset kertovat syistä ja mekanismeista testosteronin madaltumisen taustalla sekä keinoista, joiden avulla testosteronitasoon voidaan vaikuttaa. Tämä kirja on kirjoitettu oppaaksi testosteronitason parantamiseen kenelle tahansa. Keho on kuin auto: Jos sitä ei huolla, se ei toimi hyvin. Oletko sinä pitänyt kehostasi huolta?

Vaikka eläisikin terveellisesti ja harrastaisi liikuntaa, saattaa testosteronitaso silti madaltua. Syy voi olla esimerkiksi yliharjoittelussa, huonossa unenlaadussa, liiallisessa kestävyysharjoittelussa tai stressissä. Kestävyysurheilijat elävät tutkimusten mukaan yleensä muita urheilijoita pitempään, mutta heidän testosteronitasonsa on usein kroonisesti madaltunut jos harjoittelun kokonaismäärä on suuri. On paljon asioita, joita voi tehdä estääkseen testosteronitason madaltumisen.

Tämän kirjan avulla voit tunnistaa juuri sinun testosteronitasoosi eniten vaikuttavat asiat ja muuttaa niitä. Kirjassa käsitellään tieteellisesti tutkittuja testosteroniin vaikuttavia asioita kokonaisvaltaisesti. Käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa seuraavat: Ruokavalio, stressi, unenlaatu, eri liikuntamuodot, lihavuus sekä tutkitusti toimivat ravintolisät.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Jyri Mäkinen
Kustantaja: Jyri Mäkinen
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
ISBN: 9789529362707

Arvostelut

Vessumon 15.11.2015
5

Lukemisen arvoinen!