E-kirja
Stefan Ahnhem

Miinus kahdeksantoista astetta

3.2
Keskiarvo: 3.2 (5 ääntä)
 
 

Ahnhem kohottaa ruotsalaisen jännärin uusiin korkeuksiin! Fabian Riskillä on kiire selvittää rikos, ennen kuin seuraava uhri päätyy pakastimeen.

Hurjan ajojahdin päätteeksi auto ajaa laiturilta mereen Helsingborgin satamassa. Kaikkien yllätykseksi ruumiinavaus paljastaa, että kuljettaja on ollut kuolleena jo kaksi kuukautta, ja että ruumista on säilytetty jäädytettynä. Päällimmäisiksi nousevat kysymykset kuka ja miksi, mutta niihin vastaaminen osoittautuu tavallista vaikeammaksi.

Kansainvälisesti menestynyt Fabian Risk -sarja on edennyt jo kolmanteen osaansa. Avausosa Pimeään jäänyt palkittiin Ruotsin parhaana esikoisdekkarina, sekä saksalaisten dekkarinlukijoiden MIMI-palkinnolla. Sarja on saavuttanut myös Suomessa suuren suosion.

Stefan Ahnhem (s. 1966) on tullut tunnetuksi Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana. Fabian Risk -sarja on tehnyt hänestä myös erittäin suositun dekkarikirjailijan. Nordisk Film on tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa.

"Super! Ehkä paras kaikista kolmesta. Sietämättömän tuskallisen jännittävä." - Maria Danielsson, Goodreads

"Pidin kovasti kahdesta ensimmäisestä osasta, ja jopa enemmän kolmannesta. Hyvin kirjoitettu, paksu mutta helppolukuinen. Vahva suositus!" - Britt-Marie Kullin, Goodreads

"Ahnhemista on tullut yksi suosikeistani! Odotan jo nyt seuraavaa teosta." - Lukijan kirjahylly

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Fabian Risk -sarja:
Pimeään jäänyt
Yhdeksäs hauta
Miinus kahdeksantoista astetta
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Stefan Ahnhem
Suomentaja: Laura Beck
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 514
ISBN: 9789510424193

Arvostelut

kativaltanen149 05.09.2017
3

Parempi kuin esim. Pimeään jäänyt, mutta ei vieläkään saanut minua koukkuun tähän kirjasarjaan. Jos ja ilmeisesti kun seuraava osa tulee niin arvon vielä luenko sitä lainkaan...


Luri57 05.05.2017
3

Tarina imaisi mukaansa vauhdikkaasti. Loistavaa lomalukemista.