E-kirja
Chantelle Shaw

Miljoonamorsian

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Howardin sisarukset -minisarjan toinen osa

Luca tuijotti hölmistyneenä käsivarsillaan lepäävää valkoista kangaspilveä. Typerä nainen olisi voinut katkaista niskansa keikkuessaan noin varomattomasti avoimen ikkunan ääressä!

Mutta Lucan kiukku laantui nopeasti, kun Athena katsoi häntä anovasti. Eikä hän ei epäröi hetkeäkään, hän kantoi naisen autoonsa ja karautti tiehensä. Ehkä Athena oli vastaus hänen rukouksiinsa: Luca tarvitsi mitä pikimmin morsiamen, ja Athena oli jo valmiiksi hääpuvussa!

Lucan oli mentävä naimisiin ennen kuin hän täyttäisi kolmekymmentäviisi, joten hän tarjoaa Athenalle avioliittosopimusta: hän maksaisi miljoona puntaa väliaikaisesta avioliitosta. Athenalla on salaisia suunnitelmia rahojen varalle… ja Lucalla on oma järkyttävä salaisuutensa!

Chantelle Shaw on englantilainen viihdekirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia lukijansa ihastuttaneita rakkaustarinoita. Rakkaus pelastaa aloittaa uuden kaksiosaisen Howardin sisarukset -minisarjan.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Howardin sisarukset -sarja:
Rakkaus pelastaa
Miljoonamorsian
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Harlequin / Romantiikka
Kirjailija: Chantelle Shaw
Suomentaja: Taru Tamminen
Kustantaja: Harlequin FI
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 113
ISBN: 9789150757361