E-kirja
Arttu Tuominen

Muistilabyrintti

4.1
Keskiarvo: 4.1 (10 ääntä)
 
 

Monisäikeinen esikoisjännityskirja, joka haastaa kotimaisen jännityksen konkarit!

Vanhempi rikoskonstaapeli Janne Rautakorpi joutuu perheineen auto-onnettomuuteen ja loukkaantuu vakavasti. Viisitoista vuotta myöhemmin hän on palannut Porin poliisin väkivaltayksikköön ylikonstaapeliksi, mutta pahasti ruhjoutuneena ja kroonisten kipujen riuduttamana.

Keväistä Poria ravistelevat helleaalto ja rajut mielenosoitukset, joissa vaaditaan Liisantorille pystytettyä teollisuusneuvoksen patsasta siirrettäväksi. Kun keskeltä Porin vilkkainta leikkipuistoa löytyy viemärikaivoon upotettu naistoimittajan ruumis, Rautakorpi ottaa avustajakseen vasta poliisintutkintoaan suorittavan, entisen huippuyleisurheilija Liisa Sarasojan ja ryhtyy selvittämään murhaa.

Samaan aikaan Ulvilan Harjunpäänjoen uimarannat ovat jo kolmatta kesää suljettuina joessa havaittujen bakteerilöydösten takia. Kun joessa alkaa lisäksi esiintyä selittämättömiä kalakuolemia, on omien demoniensa kanssa painivan terveystarkastaja Jarkko Kokon aloitettava myrkkypäästön selvittäminen ja samalla taisteltava työnsä säilyttämisen puolesta. Janne Rautakorpi, Liisa Sarasoja ja Jarkko Kokko saavat jokainen kokea, että maailmassa on monenlaista pahuutta, eikä kukaan heistä jää siitä osattomaksi.

ARVIOITA KIRJASTA

"Kaikki päätyy suorastaan huumaavan pitkään loppukohtaukseen, jossa Tuominen lisää alati kierroksia. Realismin rajat tykitetään useampaan kertaan rikki, mutta mitäpä väliä sillä on, jos sen osaa tehdä tyylillä ja pirun viihdyttävästi! ...kirja ylitti roimasti odotukseni ja jätti mukavan kutkuttavan tunteen tulevaisuutta silmällä pitäen. Arttu Tuomisen nimi kannattaa painaa visusti mieleen. Haluan lisää.”
– Amman lukuhetki -kirjablogi

“Hänen esikoisteoksensa edustaa keskimääräistä ajatellumpaa ja monisyisempää rikosviihdettä. Siinä on tasoja ja sivujuonteita riittävästi vaikka tv-sarjan tarpeisiin. Ennen kaikkea se on mitä ihanteellisin kesädekkari laiturinnokalle.”
– Kauppalehti 14.7.2015

“Kustantaja Myllylahti lupailee Muistilabyrintin takakannessa, että Tuominen ’haastaa kotimaisen jännityksen konkarit’. Ilokseni voin olla samaa mieltä. Dekkari rullaa alusta asti mainiosti, ja loppuhuipennus on melkoista tykitystä, johon ei ihan joka päivä dekkareissakaan törmää.”
– Kirsin kirjanurkka

Labyrintti-dekkarisarja:
Muistilabyrintti
Murtumispiste
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Arttu Tuominen
Kustantaja: Myllylahti
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 395
ISBN: 978-952-202-630-9

Arvostelut

Enzio 22.10.2017
5

Arttu Tuominen on minulle uusi, todella hieno tuttavuus. Kirjan henkilöt ovat mielenkiintoisia, rosoisia, elämän kolhimia hahmoja, joiden puolelle on helppo asettua. Tarina on koukuttava ja onnekseni kirja on saanut jo jatkoakin. Pidin.


Miljoona79 25.09.2017
4

Tarina on erittäin hyvä ellei jopa loistava.

Yksi tähti lähtee tuon muistilabyrintin jatkuvasta kuvailusta ja hokemisesta. Vähempikin olisi riittänyt.


santturuippo585 26.11.2015
5

Todella positiivinen yllätys dekkarien joukossa.


maikkiketola768 18.08.2015
0

Hämmästyttävän hyvä esikoiseksi. Ei ainakaan tylsä!


kirsisundelin806 19.06.2015
5

Vie mukanaan, hyvää luettavaa..