Anna Jansson - Murhan alkemia, e-kirja
 
 
Etu voimassa 31.10. asti
5,90€
7,50€
E-kirja
Anna Jansson

Murhan alkemia

3.333335
Keskiarvo: 3.3 (27 ääntä)
 
 

Karmaiseva murhaaja seuraa alkemian periaatteita

Kuuluisa lasitaiteilija Justus Hartman katoaa mystisesti sairaalasta. Hänen veljenpoikansa, rikoskomisario Maria Wernin pomo Tomas Hartman, ryhtyy etsimään vanhaa setäänsä. Justus Hartmanin menneisyys alkemistina viitoittaa etsintöjen suuntaa: hän oli kiinnostunut ikuisen elämän mahdollisuudesta, ei niinkään kullasta ja rikkauksista.

Kun hotellin uima-altaan pohjalla makaavasta lasi-arkusta löytyy tuntemattoman miehen ruumis, Maria ymmärtää, että murhalla ja Tomasin sedän katoamisella on jokin yhteys. Menneisyydestä nousevat haamut sotkevat tutkimuksia, ja pian on selvää, että myös Tomas kantaa mukanaan salaisuuksia 40 vuoden takaa.

Justus Hartmanin katoaminen alkaa pikkuhiljaa selvitä, mutta mikään ei valmista kohtaamaan kauhistuttavaa murhaajaa, joka näyttää seuraavan tarkasti alkemian periaatteita.

Anna Jansson (s. 1958) varttui Visbyssä ja työskenteli vuosia Örebrossa sairaanhoitajana. Inspiroituneena sairaalassa kuulemistaan tarinoista hän alkoi kirjoittaa öisin rikosromaaneja. Janssonin romaanien käännösoikeudet on myyty 14 maahan.

"Karmaisevan jännittävä." - Metro

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Maria Wern -sarjan kirjoja:
Haudankaivaja
Unissakävelijä
Murhan alkemia
Haudan takaa
Tuhopolttaja
Hämärän lapset
Vääriin käsiin
Pelon vangit
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Anna Jansson
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 293
ISBN: 9789512090624

Arvostelut

Miljoona79 14.07.2015
3

Jotenkin tarina ei vain oikein jaksanut olla uskottava. Siihen yhdistettynä vielä aika heppoinen ja ennalta-arvattava juoni, on tuo kolme tähteäkin aika paljon.
Kerronta oli kuitenkin sen verran sujuvaa kaiken kaikkiaan, että kiva oli kaikesta huolimatta lukea.