Timo Sandberg - Mustamäki, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
3,90€
11,90€
E-kirja
Timo Sandberg

Mustamäki

0
 
 

Vuoden johtolanka 2014 -voittaja – upea aluevaltaus kokeneelta dekkaristilta!

Eletään kansalaissodan jälkeistä tulenarkaa aikaa. Suomi kärvistelee kieltolain kourissa. Lahden Metelinmäeltä löydetään ammuttu mies ja muutaman päivän päästä toinen.

Etsiväkonstaapeli Otso Kekki arvelee tapauksia pirtuporukoiden välienselvittelyiksi, kunnes löytää molemmilta kuolleilta yhteyksiä Veraan, venäläistaustaiseen kaunottareen. Kansalaissodan jälkimainingeissa tärkeämpää tuntuu olevan se, että miesten epäillään levittäneen öisin punaisten lentolehtisiä. Poliisipiireissä Kekkiä pidetään puolueellisena, ja hänet siirretään pois tapausten tutkinnasta. Tilanne ei silti jätä Kekkiä rauhaan: onko sota sittenkään kaikkien osalta ohi?

Vetävä historiallinen rikosromaani sijoittuu 1920-luvun kahtia jakautuneeseen Suomeen. Ristiriitojen ja kaunojen piinama kansa yrittää jatkaa elämää sodan muistot seuranaan - iloa ja unohdusta haetaan pirtusta ja rehevistä jutuista.

Timo Sandberg on Nastolassa asuva toimittaja ja kirjailija. Historialliseen Lahteen sijoittuvan dekkarisarjan ensimmäinen osa Mustamäki voitti Vuoden johtolanka -palkinnon, ja kirjan käännösoikeudet on myyty Japaniin. Terävästi luonnosteltu ajankuva ja sävähdyttävä juoni hakevat kotimaisessa rikoskirjallisuudessa vertaistaan. Sandberg kirjoittaa myös nykyajassa liikkuvaa Komisario Heittola-sarjaa.

"Parhaiden kirjojen tapaan Mustamäen ihmiset jäävät elämään lukijan mielessä. Henkilöt ovat moniulotteisia, aidosti särmikkäitä ja psykologisesti uskottavia.-- Raadin mielestä kirjailija on noussut tarinankerronnassaan uudelle tasolle ja kirjoittanut tähänastisen uransa parhaan kirjan. "
- Dekkariseuran palkintolautakunta

"Sandbergin Mustamäki ottaa tiiviin otteen lukijastaan.Kirjaa ei malttaisi jättää käsistään ennen yllättävää ja kaikessa karmeudessaan oikeudenmukaiselta tuntuvaa loppuratkaisua."
- Savon Sanomat

Sandbergin Otso Kekki -sarja:
Mustamäki
Häränsilmä
Murhakuja
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Etuja / Dekkarit & jännitys, Etuja / Kuukauden kirjat, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Timo Sandberg
Kustantaja: Karisto
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 234
ISBN: 9789512360062