E-kirja
Kyllikki Villa

Myrskyssä

4.333335
Keskiarvo: 4.3 (3 ääntä)
 
 

Rakastettujen matkapäiväkirjojen kolmas osa

75-vuotiaana Kyllikki Villa pakkaa kaksi isoa matkalaukkua, ja lähtee kohti Etelä-Amerikkaa ja Chilen järviseutua. Matka on täynnä mutkia ja yllätyksiä niin kuin rahtilaivalla aina. Rakas elementti merikin koettelee siinä määrin, että on esitettävä vakava kysymys: olenko enää valtamerikelpoinen?

Selostaessaan matkan vaiheita sanelukoneeseen Villa myös muistelee menneitä matkojaan ja hyvästelee satamia, joihin ei todennäköisesti tule enää astumaan. Laajempaa ulottuvuutta antavat vuoropuhelut varhaisten tutkimusmatkailijoiden, kuten Magellanin, Darwinin ja Alexandra David-Néelin, kanssa.

Kyllikki Villa (1923-2010) oli suomalainen maailmanmatkaaja, suomentaja ja kirjailija. Villa on kirjoittanut pitkillä merimatkoillaan yli seitsemänkymmentä päiväkirjaa. Myrskyssä on Kyllikki Villan kolmas matkapäiväkirja, joka jatkaa rakastettujen lokikirjojen sarjaa.

"Villa onnistuu omintakeisella elämänfilosofiallaan osoittamaan lukijalle, että elämässä tärkeintä ei ole päämäärä vaan itse matka.” - Kirsi Romppanen, Aamulehti

"Harvaa matkakirjaa lukiessa tuntuu siltä kuin tekisi yhteistä matkaa. Paikoista ja henkilöistä erottaessa haikeus täyttää lukijankin mielen. Kun kirjailija pohtii, menisikö maissa sinne vai sinne, lukija odottaa jännittyneenä ratkaisua.” - Esko Korpinen, Kaleva

Villan matkakertomuksia:
Vanhan rouvan lokikirja
Pakomatkalla - toinen lokikirja
Myrskyssä
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Alle 5€ / Tietokirjoja & elämäkertoja
Kirjailija: Kyllikki Villa
Kustantaja: Like
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 362
ISBN: 9789520105426