E-kirja
Lenita Airisto

NAARASENERGIA hyöty ja uhka

0
 
 

TODELLISEN ELÄMÄN VIISAUTTA NAISELTA NAISELLE.

Mistä riippumattomat naiset saavat kannustusta voitontahtoonsa? Mistä he saavat lohdutusta riittämättömyyteensä ja tappioihinsa? Mikä on heidän käyttövoimansa ja mikä heidän strategiansa? Miten he ovat rakentaneet itsetuntonsa ja elämänilonsa? Kuinka monta kertaa he ovat aloittaneet elämänsä tyhjästä ja miten monta kertaa he pystyisivät vielä aloittamaan kaiken alusta?

Naiselle menestys merkitsee ennen kaikkea oman elämän hallintaa ja menestymisen skaala on laaja. Megacityn slummissa asuva pikkuyrittäjänainen kokee etenevänsä kohti riippumattomuutta saatuaan mikrolainan köyhien pankista. Menestyksen toista ääripäätä edustaa suuren amerikkalaisen pankin huippupalkkainen pääekonomistinainen, joka antaa talousennusteita sekä teollisuudelle että medialle.

Motto: Ainutlaatuinen tilaisuus on vaikea saada, helppo menettää. "Occasio aegre offertur, facile amittitur" (Publilius Syrus).

"Viesti on selvä: älä odota, että valta annetaan, ota se mikä sinulle kuuluu. Naarasenergiasta on yhteiskunnalle pelkkää hyötyä. Uhkana se näyttäytyy vain niille, jotka kyvyttömyydessään tarvitsevat nujerrettavia. Lue varsinkin sinä, mies, jota pelkkä Lenita Airiston nimikin tuskastuttaa. Juuri sinulla on tästä kirjasta opittavaa."
- Eija Pöysä, Talouselämä

"Naaras tulvillaan energiaa. Lenita Airistolla tahti vain kiihtyy. Uusimmassa kirjassaan hän päsee käsittelemään elämänsä mission ydintä: naisen asemaa ja taloudellista riippumattomuutta. Lenitan feminismi on ihmisoikeustaistelua, naisten tasavertaista kohtelua työelämässä. Kansantalous kasvaa kaikissa maissa, joissa naiset ovat vahvasti työelämässä mukana."
- Juha Veli Jokinen, Iltalehti

NAARASENERGIAN KYMMENEN VIBRAA!

1. Opiskele, kehitä ammattitaitoasi, tiedosta vahvuutesi ja heikkoutesi ja toimi sen mukaisesti.
Aseta elämällesi tavoite!
2. Laajenna, syvennä ja päivitä tietosi ja osaamisesi jatkuvasti.
Rakenna itsellesi verkosto!
3. Pidä mielesi avoimena muutoksille ja ole tarpeen vaatiessa valmis vaihtamaan uraasi ja ammattiasi. Älä murehdi äläkä märehdi, vaan anna itsellesi anteeksi epäonnistumisesi.
Katso elämässäsi rohkeasti eteenpäin!
4. Ole suoraselkäinen, luotettava ja lojaali, sillä näin kasvatat myös omaa itsetuntoasi ja itseluottamustasi.
Älä lörpöttele äläkä panettele!
5. Arvioi ja hinnoittele työsi arvo oikein ja tähtää taloudelliseen itsenäisyyteen.
Säästä pahan päivän varalle!
6. Valitse miehesi huolella. Varmista, että elämänkumppanisi jakaa tasapuolisesti perheen vastuut.
Varo kotisovinistia!
7. Älä kuvittele olevasi supernainen äläkä haali itsellesi epärealistista työtaakkaa kotona ja työpaikalla.
Opi delegoimaan!
8. Lähde pois alistavasta ja tuhoavasta ihmissuhteesta.
Älä jää tuleen makaamaan!
9. Nauti naiseudestasi ja kauneudestasi.
Luo ja kehitä itsellesi oma tyyli!
10. Vaali ja ylläpidä intohimoasi elämään ja rakkauteen.
Onni on nyt, ja se on usein hyvin pienissä asioissa!

Diplomiekonomi Lenita Airiston viides kirja on raportti maailman eri puolilla työelämässä toimivista naisista, Pohjan Akan manttelinperijöistä selviytymisen maailmanmestareihin ja menestyksen johtotähtiin.
Se kertoo, miten naiset hallitsevat omaa elämäänsä erilaisten kulttuurien, traditioiden ja uskontojen maailmassa sekä rakkauden, puolison ja perheen merkityksestä heidän elämässään. Se paljastaa, mistä itsenäiset ja riippumattomat naiset saavat kannustusta pyrkimyksiinsä tai lohdutusta pettymyksiinsä, millaisia ovat heidän käyttövoimansa ja strategiansa. Kirja tarjoaa innoitusta, ideoita ja todellisen elämän viisautta naiselta naiselle. Sen elämäntarinat näyttävät maailman uusista näkökulmista ja hälventävät erilaisuuden kammoa. Ne herättävät lukijassa intoa katsoa kauemmas ja oivaltaa oman elämänsä suunnan uudella tavalla.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi, Tietokirjat / Yhteiskunta ja politiikka
Kirjailija: Lenita Airisto
Kustantaja: Lenita Airisto
Sivumäärä: 267
ISBN: 9789526762326