E-kirja
Kathleen MacMahon

Näin se päättyy

4.25
Keskiarvo: 4.3 (8 ääntä)
 
 

Neljääkymmentä lähestyvä arkkitehti Addie asuu Dublinissa meren rannalla kahdestaan pienen koiransa kanssa. Hän rakastaa merta ja uimista, mutta muuten elämä tuntuu ilottomalta ja synkältä. Töitä ei juuri ole, koska eletään vuotta 2008 ja maailmantalous on sukeltamassa lamaan. Sosiaaliset suhteet rajoittuvat siskon perheen ja vanhenevan isän kanssa seurusteluun. Sitten hän tapaa Brunon.

Bruno on keski-ikäinen amerikkalainen pankkiiri, joka on tullut Irlantiin etsimään sukujuuriaan menetettyään työnsä Lehman Brothersilla. Aluksi Addie on vastahakoinen edes tutustumaan Brunoon, mutta vähitellen heidän välilleen syntyy yhteys, joka syvenee rakkaudeksi.

Näin se päättyy kertoo kahdesta ihmisestä, jotka löytävät ilon ja onnen silloin kun he sitä vähiten odottavat. Taustalla on Barack Obaman dramaattinen valinta presidentiksi ja Bruce Springsteenin hyvää tekevä musiikki.

”Kun monet muut kirjalliset rakastavaiset ovat painuneet unholaan, Addiessa ja Brunossa, heidän menneisyydessään ja maailmassaan, on jotain mikä ei unohdu.”
- Kirjailija Maeve Binchy, Irish Times

”Kun Näin se päättyy on luettu loppuun, jäljelle jää riipaiseva suru siitä ettei enää saa olla sen seurassa.”
The Guardian

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Kathleen MacMahon
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 303
ISBN: 9789522791054

Arvostelut

maikkiketola768 12.07.2014
2

ei mikään maailman erinomaisin kirja, mutta lukee. Loppu on aavistettavissa..