E-kirja
Jojo Moyes

Ne, jotka ymmärtävät kauneutta

0
 
 

Menestyskirjailijan vahva, provosoiva ja nautinnollinen romaani

Ranskalainen taiteilija Edouard Lefevre komennetaan taistelemaan rintamalle ensimmäisessä maailmansodassa. Kun kotikylä joutuu saksalaisten käsiin, Edouardin nuori vaimo Sophie määrätään laittamaan ruokaa saksalaisille upseereille, jotka tulevat hänen perheensä hotellille aina iltaisin. Edouardin Sophiesta maalaama muotokuva kiinnittää uuden komendantin huomion, ja hänessä herää vaarallinen pakkomielle, joka ajaa lopulta Sophien tekemään raastavan valinnan.

Miltei sata vuotta myöhemmin Sophien muotokuva riippuu Liv Halstonin kodin seinällä Lontoossa. Taulu on lahja hänen aviomieheltään, joka kuoli neljä vuotta sitten. Sattumalta maalauksen todellinen arvo ja dramaattinen tarina paljastuvat Liville, ja nuoren lesken elämä mullistuu uudelleen.

Jojo Moyes (s. 1969) on maailman suosituimpia naistenviihdekirjailijoita. Hänen läpimurtonsa Kerro minulle jotain hyvää on myyty maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa kappaletta. Moyes aloitti uransa toimittajana ja ryhtyi sittemmin täyspäiväiseksi kirjailijaksi. Hän asuu perheineen maatilalla Essexissä, Englannissa.

”Kuten menestysromaanissaan Kerro minulle jotain hyvää, Moyes saa lukijansa pohtimaan moraalisesti vaikeaa kysymystä tuoreella tavalla… Ne, jotka ymmärtävät kauneutta on vahva, provosoiva ja nautinnollinen romaani.”
– The Washington Post

”Paras kiitos viihderomaanin kääntäjälle on se, että lukija kertoo ahmineensa kirjaa aamuun asti, kun ei vain malttanut lopettaa. Että sikäli Jojo Moyes on aika vaarallista iltalukemista.”
– Heli Naski, romaanin suomentaja

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Jojo Moyes
Suomentaja: Heli Naski
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 369
ISBN: 9789512408467

Arvostelut

maija111 18.10.2017
5

Hyvä kirja joka koukutti lukemaan. Kosketti, herätti tunteita ja harmitti kun loppui. Hyvän kirjan merkit