E-kirja
Camilla Läckberg

Noita

0
 
 

Odotettu Fjällbacka-uutuus psykologisen jännityksen mestarilta! Fjällbackassa tapahtuu jälleen, ja salaisuuksien juuret kiemurtelevat 1600-luvulle ja noitaroviolla poltetun naisen langettamaan kiroukseen.

Myös Elina Latvan lukemana äänikirjana

Tyttö katoaa jäljettömiin maatilalta Fjällbackan liepeiltä, mikä herättää hätää ja nostaa pintaan kipeitä muistoja. Kolmekymmentä vuotta aiemmin täsmälleen samasta paikasta katosi nelivuotias tyttö, joka myöhemmin löytyi paikalta kuolleena.

Tuolloin sieppaamisesta ja taposta syytettiin kahta teinityttöä. Heistä toinen jäi elämään hiljaiseloa Fjällbackaan. Toinen ei ole astunut jalallaan paikkakunnalle oikeudenkäynnin jälkeen - paitsi nyt, kun hän palaa Fjällbackaan ihailtuna näyttelijänä kuvaamaan tähdittämäänsä elokuvaa Ingrid Bergmanista.

Patrik Hedström Tanumin poliisilaitoksen kollegoineen alkaa tutkia, mikä kahta rikosta yhdistää. Apua he saavat Erica Falckilta, joka on aikeissa kirjoittaa vanhasta tapauksesta kirjan. Tutkimuksen edetessä alkaa paljastua, että salaisuuksien juuret kiemurtelevat kauas 1600-luvulle ja noitaroviolla poltetun naisen langettamaan kiroukseen.

Camilla Läckberg (s. 1974) on ekonomi, joka vaihtoi alaa ja nousi Euroopan dekkarikuningattareksi. Hänen romaanejaan on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta, yli 50 maassa, ja niistä on tehty myös elokuva- ja tv-sovituksia. Camilla on kotoisin Fjällbackan kylästä, jonne myös hänen rikosromaaninsa sijoittuvat.

"Suosittelen lämpimästi! Tähän mennessä paras Camilla Läckbergin jännäreistä, en malta odottaa seuraavaa." - Britt-Marie Kullin, Goodreads

"Jälleen kerran ahmaisin Läckbergin uutuuden alle 24 tunnissa. Olen vaikuttunut, kuinka Läckberg edelleen onnistuu koukuttamaan minut täydellisesti, vaikka sarjassa on jo monta osaa." - Amanda, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Fjällbacka-sarjan romaaneja:
Jääprinsessa
Saarnaaja
Kivenhakkaaja
Pahanilmanlintu
Merenneito
Majakanvartija
Enkelintekijä
Leijonankesyttäjä
Noita
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Camilla Läckberg
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 609
ISBN: 9789512408450