E-kirja
Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind

Nousuvesi

4.076925
Keskiarvo: 4.1 (13 ääntä)
 
 

Uusi koukuttava dekkarisarja Beck-käsikirjoittajilta!

Olivia Rönning, poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jääneestä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa.

Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan naisen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsirannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnistamatta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkinta lakkautettiin.

Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllättävää...

Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista kertovan jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.

Cilla ja Rolf Börjlind on ruotsalainen kirjoittajapariskunta, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Beck­-elokuvien käsikirjoittajina. Dekkarisarjan avaus on sovitettu myös tv-sarjaksi, joka tullaan näkemään Ylen kanavilla syksyllä 2016.

"Olipa positiivinen yllätys! Paikoin raaka ja karmiva, mutta myös koskettava. Outoja henkilöitä, rinnakkaisia juonia ja paljon yllättäviä käänteitä. Tätä sarjaa luen lisää." - Pigpuppet, Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Olivia Rönning ja Tom Stilton -dekkarit:
Nousuvesi
Kolmas ääni
Musta aamunkoitto
Uinu paju pienoinen
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailijat: Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: Schildts & Söderströms
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 345
ISBN: 9789515235985

Arvostelut

Pastori 1 15.02.2017
4

Hyvä lukukokemus


Kirjatonttu55 29.09.2016
4

Mielenkiintoinen, odotan seuraavia osia tarjoukseen.


Lukumatka 15.01.2016
0

Tämä kirja vilisee kirjoitusvirheitä ja kirjoituksen asettelu on todella epämiellyttävä: rivillä saattaa olla 2 sanaa, toinen toisessa päässä ja sanoja kirjoitettu yhteen pilkkuun molemmin puolin, tavallisia sanoja harvennettuna ilman merkitystä jne