E-kirja
Karla Nieminen

Olet hyvä tyyppi - Opas sujuviin ihmissuhteisiin

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Ihmissuhdetaidot ojennukseen – tutustu, ystävysty ja elä täysillä!

Hyvien ihmissuhteiden vaikutus onnellisuuteen on huikea. Kun keskustelu sujuu kotona, töissä ja vapaalla, voit elää elämääsi pääroolissa. Olet hyvä tyyppi, ja sinulle on oma hauska porukkasi.

Kirja kertoo käytännöllisesti, miten kehität itsevarmuuttasi karaoken avulla, avaat keskustelun yksinkertaisesti ja aloitat tutustumisen viestillä. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

Jos olet ilman ystäviä tai työelämän verkostoja, tämä kirja voi muuttaa elämäsi. Jos olet tyytyväinen sosiaaliseen elämääsi ja innokas oppimaan, löydät varmasti kirjasta monta ihmissuhteitasi parantavaa oivallusta.

Karla Nieminen (s. 1988) on ihmissuhdekouluttaja, joka tietää miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Hän on pitänyt ihmissuhdetaidoista luentoja ja kursseja vuodesta 2011 alkaen, auttaen ihmisiä nauttimaan elämästä.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Karla Nieminen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 138
ISBN: 9789511311317